Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért kell az embereket...

Miért kell az embereket leszólni? (többi lent)

Figyelt kérdés

Oké,persze hogy szagos az illető és ez zavarò.

(Nem a barnákról van szó)

Demégis honnan tudjuk,hogy miért szagos? Lehet,hogy tényleg fürdés/zuh. elhanyagolása miatt.

De ha jobban izzad?és ha valamilyen fizikai munka végén van?

Vahy egyszerűen büdöset izzad akkor is,ha bekeni?

2014. máj. 6. 08:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Én azzal tudnám magyarázni, h mindenkinek tele van a ****a munkanapokon, ráadásként egy büdös ember még inkább bosszantó. Nem tart sokáig befújni magad dezodorral, erre mindenki képes, mielőtt leizzadna.
2014. máj. 6. 08:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Sokan már a reggeli buszon "szagosak". Pedig még csak most mennek munkába.
2014. máj. 6. 08:44
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem hiszem el, hogy nincs olyan izzadásgátló ami megakadályozza a büdös izzadást.

Nekem is volt szerencsém ilyen ótvar, semmit se érő stifthez, de vettem másikat. Az a max. 3000ft/hónap ne legyen már nagy kérés.

Mellesleg nem csak a hónaljadat lehet bekenni. Ha tudom, hogy nagyon meleg lesz aznap, húzok egy csíkot a hátamra is, hogy ne ivódjon bele az izzadtság a ruhámba. Ez se nagy ördöngősség.

2014. máj. 6. 11:27
 4/6 A kérdező kommentje:

Lehet,hogy éjszakai műszakos az,aki reggel a buszon van.

Vagy sietett a buszhoz vagy neki már q meleg van.

Hát,talán van olyan egyén,aki alapból sokkal többet izzad

és talán van olyan egyén,akinek tök nyolc az izzadtsággátló...

2014. máj. 6. 11:39
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha egy igényes ember büdös akkor az látszik rajta,hogy nem azért büdös mert nem fürdik hanem valami úgy alakult.
2014. máj. 6. 11:52
 6/6 anonim ***** válasza:
52%
Nem is tudom, mert megyek szépen az utcán vagy buszon ülök aztán majdnem kifordul a belem a másik szagától, az olyan kajak fain érzés... + ha még mellette valami miatt ideges vagyok vagy feszült akkor aztán meg tudnám fejelni az illetőt, bár úgy sem tudok mit tenni, szóval inkább elviselem, és elfogadom, hogy ez szomorú, de megtörtént...
2014. máj. 6. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!