Most mi tegyek?
Megosztottam valaki olyannal az életem annak is egy most következő nagyon fontos szakaszát amelyet nem kellett volna.
Tudniillik gyógyulni megyek valahova es ez az ember jót nem tett meg velem azon kívül hogy megszült. Rá három évre le is lepett.
Szóval nem tudom mit állok szoba meg ilyen emberrel es csak rosszabb lesz az állapotom ha beszélek vele. Erre ilyen nagyléptékű dolgot megosztok vele. Kb hónapok óta nem beszéltem vele .
Miért voltam bunkó? Az egyetlen dolog, ami kiderült a kérdésből, hogy valami vele kapcsolatos dologról van szó, semmi más. (ez is csak a "megszült" szóból)
A kérdés többi része viszont egy nagy katyvasz.
A.baj a következő
Nagy szart hagyott maga mögött... Mikor kicsik voltunk elhagyott minket es ezzel kell együtt élnem..pszichológus tol másikig.
Aztán egyszer felbukkant. Találkoztam vele,megadtam neki az esélyt.
De a családom többi része hallani sem akar róla.
Apám próbál minden erejével segíteni most is megyek hosszú távra messze egy terápiára . Es ő a fő oka annak hogy ilyen helyekre kell járnom. De megvan a pozitívuma is ha valakinek nem volt édesanyja. Főleg ha apad nagyjából jo fej. Pl nincs meg egy ember aki bekorlatoz,figyel rad,megmondja mit csinálj stb.
Es most az aggaszt hogy elmondtam neki ezt az utazást. Kicsit diszkretebben kellett volna mert így kb Fb on letamadtam vele hátha megoldódik valami az agyamba aminek semmi köze nem volt hozza.
Így hogy be engedtem az életembe , ilyen hirtelen , kicsit nem voltam ra felkészülve es mintha hatraltatna azokban a dolgokban amiket eddig elkezdtem csinálni. Információcserenel megjelenik bennünk a másik fel gondolat világa kicsit elkezdünk úgy gondolkozni meg viselkedni mint ő.
Amúgy azért irkalok ide hátha megoldódik valami,meg most másnak nincs lehetőségem
nem tudom rabul ejtette a lényemet és elmerültem,mintha most
ezentúl részt venne az életembe de nem akartam hogy ilyen mértékbe kivegyen belőlem mert nem tett érte semmit hogy ezt megkapja.igen,aranybol vagyok és sokat érnek a gondolataim meg az érzéseim
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!