1/18 anonim 

válasza:

válasza:Nem kedvelem, számomra túl komolytalan. A kitty, azaz cicus szó jut róla eszembe.
3/18 anonim 

válasza:

válasza:Nem tetszik. Nekem az eredetije - Katalin - sokkal szebb.
Ha arra gondolok, hogy egy kislányt pl. Lengyel Kitti névre keresztelnek, és történetesen egy okos kislánynak születik, akiből 50 éves korára sebészprofesszor vagy kórházigazgató, esetleg festőművész lesz...hát, elég ciki, nem?
5/18 anonim 

válasza:

válasza:Olyan kényes névnek hangzik mint egy generációval ezelőtt a Niki név. Most már elég tömeges is.
6/18 anonim 

válasza:

válasza:Egy kislánynak aranyos, de felnőtt nőnek nagyon komolytalan.
7/18 anonim 

válasza:

válasza:Nem túl gyakori név, valamint az egyik legjobb barátnőmet is így hívják, szóval nekem tetszik. Szép név.
8/18 anonim 

válasza:

válasza:Nekem nagyon tetszik :-) Olyan tipikus "szép lány" név.
9/18 anonim 

válasza:

válasza:Nekem nem tetszik, én kutyát ismertem, akit így hívtak.
10/18 anonim 

válasza:

válasza:Nekem mindig egy hinc-hánc nőszemély jut a név hallatán az eszembe. Pedig van egy jó pár Kitti nevű jó fej és komoly barátom.
Kapcsolódó kérdések:
Melyik tetszik?
Viktória, Vivien, Kitti, Alexa?
Fiúk! Nektek tetszik a Kitti és a Vivien név?
Vélemény?10/?
Melyik név tetszik legjobban?
Melánia, Natália, Natasa, Christin, Viktória
Tetszik egy osztálytársam, mit tegyek?
Most szakított a pasijával és tudom, hogy régebben én is tetszettem neki, de akkor még nem érdekelt, most viszont úgy néz ki, hogy újra jóba vagyunk, de nincs sok időnk együtt, mit tegyek, hogy összejöjjünk?
Melyik név tetszik nektek a legjobban ezek közül?
Ha egy név nem tetszik miért nem? Állítsátok sorrendbe! Renáta, Petra, Viktória, Kitti, Dóra
Tetszik suliba egy srác és tud is róla szoktunk beszélgetni is, de szerintem barátként néz rám Mit tegyek enyém legyen?
(kezdem szeretni) Mindig átölel, simogat ez mit jelentsen?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!