Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondoltok azokról, akik...

Mit gondoltok azokról, akik nem rendeltetés szerűen használják ezt az oldalt?

Figyelt kérdés
Néhány hete a húgom (14 éves)tett fel itt egy kérdést a tini párkapcsolatok cím alatt, amin feltüntette mi a problémája (egy tini szerelmi bánat, semmi több), mire megdöbbentő privát üzenetek tömkelege érkezett! Ismeretlenül, kinézettől függően rengeteg szexuális utalásokkal teli levelek egy 14 éves gyereknek!! Az üzeneteit negyed órája merte nekem megmutatni, teljes sokkban és szégyenben, pedig véleményem szerint nem neki kellene szégyenkeznie. Mit gondoltok, ez normális dolog? Miért ide járnak az ilyen emberek? Ennyire elkeseredettek vagy ennyire unatkoznak? Veletek fordult elő hasonló? Köszönöm, ha valaki leírja a véleményét erről a dologról, engem megdöbbentett.
2016. jún. 19. 00:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
86%

Szomorú hogy ez megy itt.

Egyetértek az egyik válaszolóval. Szoktam néha válaszolgatni a szépség kategóriába. És ott is irogatnak hogy ismerkednének.

Vannak már akiket ismerek név szerint, sablonüzeneteket küldenek, szóval minden alkalommal ugyanazt megkaptam már többször is. Néhányat tiltok egy idő után.

Volt hogy válaszoltam valamire és odaírom direkt hogy privátot ne! (Mert nem beszélgetek itt senkivel privátban) de csak azért is szoktak nekem küldeni hogy ismerkedjünk.

Az utóbbi időben már csak kevés helyre válaszolok mert folyamatosan lepontoznak itt mindenkit. Direkt csak olyan kérdéshez írok amihez érdemben hozzá tudok szólni de sokaknak az szórakozás hogy végig a pirosat nyomják. Múltkor már egy olyan válaszomat is haszontalannak értékelték ami arról szólt hogy a városomban mennyibe került egy óra vezetés, vagy mikor írtam hogy kérték tőlem az általános iskolás bizonyítványt a forgalmi vizsga után.

Szóval vigyázz a tesódra, itt sok a beteg ember.

21L

2016. jún. 19. 12:13
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Pfh szegyen... sok pincsi
2016. jún. 20. 16:16
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mindenkire jut minimum 4-5 ilyen aberrált...Ha csak azt a kérdést tenné fel valaki,hogy "Mi az élet értelme?", akkor is kapná a "F/L?" és az ismerkedős üzeneteket...ugyan más költői kérdéssel, de jártam már így én is... :)Ezeknek a mentálisan defekteseknek tök mindegy, csak összejöjjön valami. Ha fiatal lány a kérdező, akkor meg csak annyit látnak maguk előtt, hogy P.NA. Az is teljesen mindegy, mit reagál az ember, mert csak a "cél" lebeg előttük.

Mivel Magyarországon vagyunk, meg sem lepődök, hogy ennyi a pszichiátriai eset, de azon meglepődök, milyen primitív szintekre képesek süllyedni emberek...

2016. jún. 20. 18:45
 14/16 anonim ***** válasza:

11-14 evesen chat.hu-n faxokat kuldozgettek nekunk.

Gyerekkent csak nevettunk rajta, hogy de hulyek, meg a "lofaxu" csavot mar mindenki ismerte.

Felnottkent: pedofil idiota.

De nem mondom, hogy lelkileg megtort volna. Igazandibol, ha visszatekintek egy jo elorejelzes, hogy milyen gyoker felnott pasik is vannak ---> nem olyan konnyu normalis part talalni.

Az egyikkel egy baratnom szexchatelt es amikor a csavo mar jol fel volt huzva azt irta neki "es most leharapom a farkadat es odadobom a kutyanak" - hat fetrengtunk. A pedo meg azt irta ra "te beteg vagy" - bagoly mondja verebnek.

2016. júl. 17. 11:55
 15/16 anonim válasza:
73%
Ilyen emberek mindig voltak, vannak és sajnos lesznek is...:( Ez a baj az ilyen oldalakkal...nem tudni hogy a válaszoló hany éves, mik a szándékai stb...És a privát üzenetek még veszélyesebbek is! Főleg ha beszélgetni kezdünk egy adott személlyel. Szerintem tiltsátok le mindenkép az összes ilyen embert! Meg talán a húgodnak nem biztos hogy használnia kéne az oldalt!:/ Ha csak nem tudja rendesen kezelni az eféle dolgokat..:)
2016. júl. 17. 14:41
 16/16 anonim ***** válasza:

14. valaszolo vagyok.

Nem, nem tudod teljes mertekben megvedeni a hugodat az ilyen helyzetektol.

A lenyeg az, hogy tudja oket kezelni, tudja hovatenni.

Pl. igen, vannak idiotak akik a faxukrol kuldenek a neten kepet szorakozasbol. Ilyen idiotak lesznek majd 10 ev mulva is amikor o huszoneves lesz.

Vagy pl. nem kell beszelgetni online magan dolgokrol idegenekkel, mert sose tudhatod ki van a tuloldalon! Szemelyes adatokat, elethetosegeket TILOS megosztani.

A szemelyes talalkozo meg KIZARVA egyedul.

Mi hivtunk meki ele pasikat, es a tavolbol akartuk meglesni, erdekes mod soha egy nem allt ott, szerintem ok voltak rank kivancsiak eloszor, hogy bejovunk-e nekik es biztosan nem tinik voltak.

Ilyenkor jonnek azok a szovegek "Jaj, de Petracska, hat nem mindegy hogy 29 vagyok, hiszen olyan jol elbeszelgettunk, gyere egyunk meg egy fagyit es meselj a sulirol." Aztan kozben meg a 14 eves Petra a 17 eves Robit varta a talalkara, es Robert aki ott van nem hogy nem 17, vagy aminek hazudta magat 29, hanem inkabb 39 eves meglett ferfi.

2016. júl. 17. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!