pff :D én már az újságolvasást sem értem, de azt legalább másnap kidobja az ember a szemétbe.
De te beülsz a mobiloddal a wcbe? És utána? Ebédnél meg lerakod a tányérod mellé? :D
Nem értem ezt a wc fetisizmust
2016. jún. 28. 11:16
2/13 anonim válasza:
1: attól, hogy mobilozim a wc-n, még nem lesz szaros a telefon...
2016. jún. 28. 11:23
3/13 anonim válasza:
Nem
Nincs net a mobilomon.
2016. jún. 28. 11:32
4/13 Inessential válasza:
Nem értem mi a gond azzal, ha valaki kajánál kiteszi az asztalra a telefonját.
2016 van.
Mellesleg én legtöbbször azért teszem ki, mert a nagy képernyő miatt kényelmetlen ülve a zsebemben.
2016. jún. 28. 11:35
5/13 anonim válasza:
1) szarás közben nem tudok mást csinálni.
2) minek akarnék mobilozni közben?
3) kibírok 5 percet mobil nélkül.
4) 6" mobilom van
5) a levegő, a kilincs, a wc ülőke, lehúzó tele van baktériumokkal, amit átvinnék az ujjamról a telefonra + büdös is lesz.
6) Kell fogni a farkam közben...
Elég indok volt?
2016. jún. 28. 11:40
6/13 Inessential válasza:
"a levegő, a kilincs, a wc ülőke, lehúzó tele van baktériumokkal, amit átvinnék az ujjamról a telefonra + büdös is lesz. "
"+ büdös is lesz."
Akkor menj meztelenül wc-zni, mert a ruhád is büdös lesz.
2016. jún. 28. 12:18
7/13 anonim válasza:
Nagyon lenézem, mert egyrészt tényleg szánalmas nem kibírni mobil nélkül; másrészt amíg nyomja a telefont, nem nyomja a szart, vagy ami rosszabb, fél órát ül a bűzben.
2016. jún. 28. 16:00
8/13 anonim válasza:
Fél òrát? Másfelet b...szki!
2016. jún. 28. 16:09
9/13 anonim válasza:
Soha, undorító szokásnak tartom.
2021. okt. 17. 15:32
10/13 anonim válasza:
Nem szoktam, mégis minek? Azt a két-három percet ki lehet bírni telefon meg minden egyéb nélkül is. Simán lehetne vécézés közben több dolgot is csinálni, de mi értelme lenne? Nem gondolok rosszat arról, aki így csinál, csak nem értem, hogy mégis mire jó a budiban telefonozni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!