Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy az ősi...

Miért van az, hogy az ősi időkben az ember, vagy annak elődje, simán fogyasztott nyers húst, a mai embernek meg mindenféle nyavajája lesz, ha megeszi?

Figyelt kérdés

Mielőtt az ősember nem ismerte a tüzet, nyers húst fogyasztott egyértelműen.

Miért alakult így az evolúció, hogy a mai ember ilyen elkényelmesedett puhap*cs?



2019. okt. 26. 15:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Akkor még nem fogyasztottak húst :) inkább csontvelőt abból amit a ragadozók hátrahagytak. Nem véletlenül vagyunk mindenevők.

Valamint az emésztésünk is már nem olyan erős hiszen elkészítjük a kajákat ami könnyebbé teszi az emésztést.

2019. okt. 28. 18:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 Tom Benko ***** válasza:
Jobbára már nem tudjuk olyan hatékonyan megrágni. Vagy pácolni kell (ruszli), vagy előfeldolgozni (tatárbeefsteak, kolbász). Cserébe az agyunk sokkal nagyobb (általában).
2019. okt. 28. 22:25
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!