Normális, ha nem tudok sajnálni?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:További kérdések:
Meglepett a dolog, nem is igen tudom mire vélni. Egyébként kifejezetten rokonszenves számomra az illető, úgyhogy nagyon is örülnék neki, ha jelenthetné azt, hogy ez kölcsönös. Ugyanakkor túlbecsülni sem szeretném a jelentőségét, vagy olyasmit belelátni, ami nincs...
Ma láttam egy nagyon szép panorámás kilátást és köv érzés volt, de kicsit mindig olyan, mintha nem 3D-Ben, hanem 2d-ben látnám és haragszom magamra, mert olyan mintha nem tudnám rendesen megélni... Azért mantrazom ezt néha mert sok mentális gondom van és rengeteg...
Konkrétan egy személynél volt ez meg nagyon (karrierjében, saját vállalkozásában segítettem), ha 2 hétig nem találkoztunk, feladta… Durva, de ekkor gondoltam bele hogy másokkal is volt ilyen. Aztán jobban bele gondoltam, utána néztem, és megdöbbentő, mert nélkülem...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!