válasza:Köszi. Mentális helyzetben értettem, de tény, hogy nem írtam oda. :)
Informatikában mit jelent? Most már kíváncsi lettem arra is. :)

válasza:Ha mondjuk van egy poszttraumatikus stresszindrómás háborús veterán, akkor ők mondjuk "triggerelhet" a füst, mert a harcmezőn is sokszor szívott be füstöt. Így ha visszatérve a normál világba füstöt érez meg, az triggerelheti a ptsd-jét, és valami pánikrohamot vagy akármit kap, mert újra ott érzi magát tőle a harcmezőn.
Nem vagyok szakember, szóval nem kell készpénznek venni ezt de kb ilyesmi.

válasza:#4
Na igen van még egy jelentése
A triggereli B-t
Azt jelenti A felb@ssza B-t

válasza:😆 tudtam hogy neveket kellett volna használnom
András triggereli Bélát=András felb@ssza Bélát
További kérdések:
Úgy érzi, mindenki más problémája sokkal fontosabb másoknak, mint az övé, de ő maga sem tud sajnálni senkit, ami abból fakad, mert ő maga nem életigenlő, mert sosem tudja megtapasztalni az igazi boldogságot (ami számára a boldogságot jelentené).
Mikortól mondod/gondolod ezt valakiről?
Sajnos sehova nincs kivel mennem. Viszont azt látom mindenhol, hogy mindenki nyaral, külföldön vannak sokan. Fáj a szívem nagyon. Érdemes egyedül elindulni? Én attól tartanék, hogy magányos program így az egész, mert nincs kivel megosztani az élményeket. Volt valaki...
Gondolok itt arra, amikor valaki irigy az ismerősére, vagy munkatársára, mert az mondjuk eljutott külföldre valami egzotikus helyre vagy találkozott személyesen egy világsztárral. És fotói és/vagy videói is vannak a dologról. Elképzelhető-e hogy az irigye ilyenkor...
Mondom a példát apám vett uj autót elég drága volt ,de hiába ugyanugy régi kocsijánál is volt,hogy ha valahova mentünk mindig féltem ,jaj be ne csapjam ajtót ja nehogy lekiabáljon,vagy valami baj legyen már ilyentől is szorongás kapkodott el viszont idegeneknél is...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!