Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Napi hány órát töltötök itt...

Napi hány órát töltötök itt Gyakorin?

Figyelt kérdés

jan. 27. 19:27
 1/8 Fragments of Fantasy ***** válasza:
79%
Nem sokat, de naponta többször felnézek. Pár kérdést elolvasni nem nagy tudomány.
jan. 27. 19:32
 2/8 anonim ***** válasza:
82%
Nem szoktam feljönni naponta, max hetente párszor, ha úgy adja az időm vagy a kedvem.
jan. 27. 19:37
 3/8 anonim ***** válasza:
57%
5 percet
jan. 27. 19:48
 4/8 anonim ***** válasza:
81%
Naponta kajálás közben, vagy munka után egy bögre teával a chill out része. Régebben a TV ment ilyenkor vagy híreket olvastam, de rájöttem, hogy még a gyakorinak is több haszna van.
jan. 27. 20:00
 5/8 anonim ***** válasza:
88%
Naponta egy óra kb, amikor csak úgy elvagyok, vagy még feszült vagyok munka után és nincs kedvem beszélgetni. Csak az ilyen genyók miatt nem szeretem, akik mindenkit lepontoznak, aki a kérdésre válaszol.
jan. 27. 20:15
 6/8 anonim ***** válasza:
84%
Darabokban kb. 1-1.5 órát, de már nekem is egyre inkább elmegy tőle a kedvem. Nagyon rossz az értékelési rendszer, meg pár tag sportot űz abból, hogy mindenki válaszát lehúzza. Így meg nincs sok értelme aktív tagnak lenni
jan. 27. 21:41
 7/8 anonim ***** válasza:
2
jan. 28. 08:30
 8/8 anonim ***** válasza:
5-40 perc, attól függ, találok-e érdekes kérdéseket. Az utóbbi időben egyre kevesebbet vagyok itt.
jan. 28. 10:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!