Nem, szerintem nincs.
A szüleimnél lakva sem pazaroltam, mert meg volt tanitva, hogy ne, de felnőttként sem vagyok fukar. Nem vagyok gazdag, mediánbér alatt keresek, de igy is megengedhetem magamnak a normális étkezést, meg, hogy kitöröljem a seggemet rendesen, és nem fogok megvonni magamtól alapvető dolgokat azét, hogy spóroljak egy szabad szemmel nem látható összeget egy hónapban. És ha hazamegyek a szüleim házába, ami kb. terülj-terülj asztalkám ahhoz képest, hogy én mennyi alapanyagot tartok itthon egyszemélyes háztartásként, vagy valaki meghiv pl egy étteremben, akkor sem fogok tobzódni és hányásig zabálni magam, meg kaviárt rendelni szűz lányok meztelen lábaival taposott szőlőból készitett félszáraz cseresznyés lecsengésű késői szüretű tokaji aszúval, csak mert most nem én állom a cehhet.
Ha valakinek ez releváns, az szomorú. Vagy az van, hogy a kaján, budipairon is spórolnia kell, vagy csak zsugori. Nem találtam viccesnek.

4, de, ismerek ilyeneket, és annak ellenére, hogy az én szüleim nem tudtak engem ilyesmivel támogatni, őszintén mondom, hogy semmi probléma nincs azzal, ha a szülő nem meztelen seggel löki ki az nagybetűs életbe a gyerekét, sőt, szerintem ez lenne a kivánatos, csak hát kis csóró ország vagyunk, ahol én már azért is szerencsésnek éreztem magam, mert pl. gyerekként soha semmiben nem kellett nélkülöznöm. Értem a frusztrációt, és jogos is, nem értem, miért arra kell ráengedni, akinek megtehetik, és szivesen meg is teszik a szülei, hogy támogatják, nem miattad szar neked (és ebben pont nekem is), utáljuk egymás helyett azt, akinek a kezében a hatalom van, aki tehetne ez ellen.
Ja, és továbbra sem fogok a retek budipapiron meg a kaján spórolni havi egy 10-est max., mert abból az életben nem lesz házam, de legalább még normális életszinvonalam és egészségem se.
6-os
"nem miattuk szar neked"
Már régen tudtam hogy itt idegenek ismerik mások életét teljesen belelátnak.

kérdező ne foglalkoz az ötös kommentelővel ő egy kretén.
mégis hogyan lehet ilyet irni?
"akinek megtehetik, és szivesen meg is teszik a szülei, hogy támogatják"
Mai fiatalok ezért nem tanulják meg mi a munka mert mindent csak úgy ingyen kapnak,és persze az sem baj ha felelelőtlenül száguldoznak és okoznak halálos kimenetelü balesetet a legújabb bmw-vel,mert apuci elrendezi nekik ezt is okosba..

Te vagy már egy kretén :D
Imádom, hogy próbálok teljesen normálisan értekezni veletek, és elmondani, hogy talááán nem feltétlenül kellene elmerülni az önsajnálatban meg az irigységben, de minek.
8-as, kedves. Igen, ez a két véglet létezik. Valakit puszta seggel inditanak el az életben a szülei, meg BMW-t tesznek az elkényeztetett fattyuk picsája alá. Olyan véletlenül sem fordulhat elő, ugye, hogy egy jobb módú családban esetleg normális értékrenre nevelték a szülők a kölköt, akinek aztán vesznek egy Skodát, meg egy garzont, hogy ne kelljen szűkölnie meg 100 ezreket kifizetnie azért, hogy tető legyen a feje felett. Neeem, ilyen nincsen. Menj ki, beszélgess hús-vér, értelmes emberekkel, egy csomó virág nyilik most, szagold meg őket, hidd el, jót fog tenni.
Kérdező, én tudom, hogy vannak tragikus emberi sorsok, de erre továbbra sem az a válasz, hogy akkor irigykedni meg gyűlölködni kell azokkal szemben, akiknek felvitte az Isten a jó dolgát, meg csak a téged a picit talán téves következtetéseidben megerősitő gyökeret meghallani, mert igy nem lehet mindent átfogó, objektiv képet kapni a valóságról. Leirtam, hogy engem se tudnak támogatni a szüleim. Erre te egy olyan kommenttel értesz egyet, ami azt állitja, hogy minden fiatal ingyen, munka nélkül kap mindent apucitól. WTF? Érzed ebben az ellentmondást? Elolvastad egyáltalán értő olvasással, amiket irtam, képességed, hajlandóságod megvan rá, vagy csak fröcsögni akartál a hasonló véleményen lévőkkel, mert ha igen, semmi gond, csak akkor nem erőltetem meg magam, hogy beszélgessek veletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!