Alvás. Zokniban, vagy zokni nélkül?
Figyelt kérdés
ápr. 22. 06:58
4/17 anonim 

válasza:

válasza:Hát én elvetemült vagyok iylen téren: télen zokni és sapka az alap 🙃
6/17 anonim 

válasza:

válasza:Télen zokniban, amíg fel nem melegszik a lábam. Ha nem fázok, zokni nélkül.
7/17 anonim 

válasza:

válasza:Csakis zokni és nadrág nélkül tudok, nagyon zavar, ha van valami a lábamon alvásnál. Télen is. Pizsipóló, bugyi, ennyi.
9/17 anonim 

válasza:

válasza:Huszonévig aludtam zokni nélkül, nem bírtam elviselni. Aztán mikor megvettük a házunkat, nagyon gyatra volt a fűtés, csúszott minden munkálat, de költözni kellett, summa summarum, rohadt hideg volt éjszakánként. Na akkor rászoktam a zoknira, azóta meg anélkül nem bírok aludni.
10/17 anonim 

válasza:

válasza:Mindig zokni nélkül és csak bő pólóban, hálóingben. Nagyon zavar minden, ami szorít. És bármekkora is, alvás közben mindig úgy érzem, hogy szorít.
Kapcsolódó kérdések:
Miért van különbség aközött, hogy akár edzésen, akár versenyen a tornászok valamikor zokniban, valamikor zokni nélkül gyakorlatoznak?
Nem gondolom, hogy a rendes szertornára berendezett csarnokokban hideg lenne, akkor meg nem kényelmesebb lenne mezítláb sportolni?
Zokniban alszotok vagy zokni nélkül?
Nagyon furcsa, én nem tudok zokni nélkül aludni, de a barátaim meg csak zokni nélkül tudnak.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!