Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Felelőtlennek tartod, ha...

Felelőtlennek tartod, ha valaki ilyen esetben költekezik?

Figyelt kérdés
Nincs munkája, hosszabb ideje, de van megtakarítása, abból él, illetve a szülei nem kérnek tőle pénzt a kiadásokra.
ma 21:51
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

További kérdések:

A választások után csak nekem nem tűnik fel, hogy mindenki felszabadult, mosolygós és boldog lenne?

Ezt olvastam sok kommentszekcióban, hogy mióta nyert a Tisza azóta más az ország, az emberek felszabadultabbnak, mosolygósabbnak, boldogabbnak tűnnek. Minden olyan normális, rendezett és szürreálisan pozítiv érzésű lett. Én viszont marhára nem látom ezt. Mondjuk...

Mi a véleményetek az olyan emberről, akinek minden 2.szava káromkodás?

Szabadidejében pedig ordít, dühöng, toporzékol.

A nők körében szégyen,ha valaki nagyon kövér?

Kibeszélik a többiek? Tesznek rá megjegyzéseket? Esetleg ki is közösítik? Úgy gondolom a férfiak körében ez kisebb problémát jelent, kevésbé foglalkoznak vele.

Néhány homofób miért kéri ki magának a homofób jelzőt?

Két fajta homofób van, aki ezt ki szokta kérni magának. Van az, amelyik elmondja, hogy ő amúgy elfogadó, csak ne kelljen szembesülnie a másság létezésével sehol. És van a másik, aki magyarázza, hogy hát ő nem homofób, mert a fóbia az félelem, ő meg nem fél, hanem.......

Te is imádsz vonaton utazni?

Olyan hangulatos, ablakon kinézni, száguld a vonat. Közben zenét hallgatni, vagy olvasni. Csak ha késik, az a rossz. De talán a kedvenc tömegközlekedési eszközöm.

Hogyan legyek másmilyenebb, hogy ne gondoljanak rólam rosszakat?

Mindig előítéletesek velem az emberek. Többen elmondták mit gondolnak: börtönben ült, függő, agresszív ember. Ez teljesen távol áll a valóságtól. 2 diplomás ember vagyok, tisztességes, még gyorshajtásom se volt soha. Nem szoktam bulikba járni, az alkoholt elkerültem...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!