Felelőtlennek tartod, ha valaki ilyen esetben költekezik?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Ezt olvastam sok kommentszekcióban, hogy mióta nyert a Tisza azóta más az ország, az emberek felszabadultabbnak, mosolygósabbnak, boldogabbnak tűnnek. Minden olyan normális, rendezett és szürreálisan pozítiv érzésű lett. Én viszont marhára nem látom ezt. Mondjuk...
Szabadidejében pedig ordít, dühöng, toporzékol.
Kibeszélik a többiek? Tesznek rá megjegyzéseket? Esetleg ki is közösítik? Úgy gondolom a férfiak körében ez kisebb problémát jelent, kevésbé foglalkoznak vele.
Két fajta homofób van, aki ezt ki szokta kérni magának. Van az, amelyik elmondja, hogy ő amúgy elfogadó, csak ne kelljen szembesülnie a másság létezésével sehol. És van a másik, aki magyarázza, hogy hát ő nem homofób, mert a fóbia az félelem, ő meg nem fél, hanem.......
Olyan hangulatos, ablakon kinézni, száguld a vonat. Közben zenét hallgatni, vagy olvasni. Csak ha késik, az a rossz. De talán a kedvenc tömegközlekedési eszközöm.
Mindig előítéletesek velem az emberek. Többen elmondták mit gondolnak: börtönben ült, függő, agresszív ember. Ez teljesen távol áll a valóságtól. 2 diplomás ember vagyok, tisztességes, még gyorshajtásom se volt soha. Nem szoktam bulikba járni, az alkoholt elkerültem...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!