Kaptál már idegentől vagy kevésbé közeli ismerőstől olyan ajándékot, ami sokat jelent neked?

válasza:Egy hajléktalantól kaptam karácsonykor egy szaloncukrot. Nagyon jól esett. Nem ismerem konkrétan, de sokszor mászkál azon a környéken, ahol a munkahelyem is van, így összefutunk néha. És volt, hogy már váltottunk pár szót.
Egyszer pont egy konferencia idejére esett a születésnapom és ott megköszöntöttek a munkatársak. Nem közvetlen munkatársak. Ez is jól esett.
Egyszer egy szállodában a bejelentkezéskor látták az adataimból, hogy aznap van a születésnapom és kaptam egy tortát :)

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Főleg ha nem tudja milyen helyen készült?
Nem családtagom,csak ismerte az egyik rokonomat és ballagásra pénzt kaptam tőle...családban ez még oké de így nem tudom mit mondjak,olyan kellemetlen,mivel ezt az ő családjára is el tudta volna költeni...ti mit szólnátok? Nem éreznétek rosszul magatokat?
Még régebben ismertem egy karatés lányt,általában próbáltam cikizni,hátha kapok tőle egy pofont,de pár gyenge fejbecsapáson kívül nem bántott komolyabban.
Ha Messengeren állandóan magáról beszélne hogy hova ment éppen, hol van éppen, meg egyéb dolgairól anélkül, hogy kérdezitek. Ezenkívül időnként titeket kérdezgetne ugyanezekről a dolgokról, hogy mit csináltok, mikor fekszetek le aludni majd, meg egyebek. És az egész...
Nem értem, miért nem válaszol, annyira megterhelő?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!