Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van itt olyan, aki egészen...

Van itt olyan, aki egészen kiskora óta tudja, hogy nem akar gyereket?

Figyelt kérdés
Kor+nemet írj kérlek.

ma 18:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
54%
Miért nem szeretnél? Egyébként teljesen elfogadható ha nem de kiváncsi vagyok.
ma 18:41
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Kb. 13 éves korom óta tudom, hogy soha nem akarok gyereket. Előtte soha nem gondolkoztam ezen a témán. Felnőtt nő vagyok.
ma 18:51
 3/12 anonim ***** válasza:
75%
Én 13 évesen azt mondogattam a szüleimnek hogy 16 évesen apa leszek, de mire annyi lettem, nem volt kivel tervezni ilyet. Aztán 22 évesen elment a bátorságom egy életre, túl ijesztőnek tűnt az hogy ennyi évvel fiatalabb új családtag szülessen, ez rohadt nagy felelősség meg már teljesen más világban nőne fel mint én, nagyon másképp gondolkodnánk. 30./F
ma 18:52
 4/12 anonim ***** válasza:
81%

13-14 évesen már traktáltak a majd ha a te picikédet dajkáljuk szöveggel, azóta sem érzek késztetést, nem látok olyan tényezőt ami ezt a közeljövőben megváltoztatná

22/N

ma 18:57
 5/12 anonim ***** válasza:
71%
Sose akartam gyereket, 49 vagyok
ma 19:15
 6/12 A kérdező kommentje:
1# Egyszerűen zsigeri szinten megvan bennem az az érzés, hogy nem akarok gyereket. Az okokat nem részletezném, de nyomós okom van rá.
ma 19:36
 7/12 anonim ***** válasza:
52%

En

47 F

ma 20:01
 8/12 anonim válasza:
67%

Én se akartam sose gyereket.

33/N

ma 20:11
 9/12 anonim ***** válasza:

Én már gyerekkoromban tudtam,hogy nem akarok.

33/N

ma 21:14
 10/12 anonim ***** válasza:

Én olyan 10-11 éves korom óta tudom (egyszer 26 éves koromban egy pillanatra elgondolkodtam rajta, de azóta sem :D).

37N

ma 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Mit tegyen az értelmiségi szülő, ha a gyereke szakmunkás akar lenni?

Kezdjen el prédikálni, hogy a diploma értékesebb?

Miért ilyen fura a kolleginám?

24 évesen nem volt még senkije, nem is akar, gyereket sem.

Másban is, akinek nem lehet és/vagy nem akar gyereket van mégis egy fura érzés emiatt? Ugye ez nem fog majd változni 40 felett sem?

Alapvetően 100%-ig biztos, hogy nem lesz gyerekem, tehát ez nem is kérdés vagy vita tárgya. És nem is gond, mert valójában sosem lennék képes rá, vannak betegségeim, szerintem nem is fogok túl sokáig élni, nem vágyom arra hogy gyerek legyen mellettem. Hogy ez mikor...

Miért vannak meglepődve az emberek azon, aki nem akar gyereket, csak élvezni akarja az életét?

Nem akarok családot, meg nem is szeretem a gyerekeket... kedvencem amikor meghökkenéssel jelzik rokonok/ismerősök, hogy nem akarok gyereket, illetve az ő gyerekükkel se akarok foglalkozni, ha olyan helyzet van, hogy magukkal hozzák vagy valami hasonló. Kb érzem a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!