Van itt olyan, aki egészen kiskora óta tudja, hogy nem akar gyereket?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:13-14 évesen már traktáltak a majd ha a te picikédet dajkáljuk szöveggel, azóta sem érzek késztetést, nem látok olyan tényezőt ami ezt a közeljövőben megváltoztatná
22/N

válasza:Én már gyerekkoromban tudtam,hogy nem akarok.
33/N

válasza:Én olyan 10-11 éves korom óta tudom (egyszer 26 éves koromban egy pillanatra elgondolkodtam rajta, de azóta sem :D).
37N
Kapcsolódó kérdések:
Kezdjen el prédikálni, hogy a diploma értékesebb?
24 évesen nem volt még senkije, nem is akar, gyereket sem.
Alapvetően 100%-ig biztos, hogy nem lesz gyerekem, tehát ez nem is kérdés vagy vita tárgya. És nem is gond, mert valójában sosem lennék képes rá, vannak betegségeim, szerintem nem is fogok túl sokáig élni, nem vágyom arra hogy gyerek legyen mellettem. Hogy ez mikor...
Nem akarok családot, meg nem is szeretem a gyerekeket... kedvencem amikor meghökkenéssel jelzik rokonok/ismerősök, hogy nem akarok gyereket, illetve az ő gyerekükkel se akarok foglalkozni, ha olyan helyzet van, hogy magukkal hozzák vagy valami hasonló. Kb érzem a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!