Irigy vagyok amiért fordult a kocka a családomban?
20 évig voltam házas, gyerekek, családi élet. Testvéreim 3 évvel idősebb és 1-el fiatalabbak, 2 unokatestvérem 2 és 4 évvel fiatalabbak nálam. Én 40 éves vagyok.
Eddig nekik nem volt párkapcsolatuk! Egyiknek sem! De tényleg nem! Nem tudtak egy nőt sem összeszedni. Buli a haverokkal ment éjjel nappal mind a négynél. Egyik unokatesó kivételével még nem is gázosan néznek ki, magasak is, de olyan szinten nagyképűek és bulizósak, hogy senkinek sem kellettek. A családban ez lett az etalon, hogy ők jól teszik, hogy még élnek, én meg korán lettem családos, még rám néztek furán, hogy 21 és 24 évesen gyerekeim születtek.
Bátyám most 43 és felszedett egy 21 éves lányt! Majdnem annyi mint az én lányom! Az a korosztály! Full betegnek tartom a dolgot. Mindenki oda-vissza van mert milyen modell külsejű és jól tette, hogy fiatalt választott, így kell ezt. Anyánk is tapsol.
Öcsém 39 és 2 hónap után eljegyzett egy 26 éves csajt, októberben lesz az esküvő! Terhes is már! Mindenki el van ájulva, micsoda családos ember! Úgy osztják az észt mintha még nem lett volna terhesség vagy gyerek a családban (ugye nálam!)
Unokatesó a 38 éves 24 évest hozott haza szintén, mert azok nem foglaltak és milyen fszagyerek ezért. Ez a csaj is modell kinézetű.
A 36 éves egy 30 évessel állt össze, de ő is elég jól néz ki. Ott is házasság lesz.
Mindezt idén hozták össze mind! Sajnos nekem a házasságom múlt évben romlott meg, tavasszal váltunk el 20 év után. Sajnos már nem vagyok csajozós állapotban, megöregedtem. Adok magamra, sportolok, de hajhullás, ráncok vannak, látszik mennyi vagyok. Úgy érzem esélyem sincs párt találni még a korosztályomból sem! 35-40 évest keresnék, de még onnan se találnék. Nem még huszonéves modell kinézetűt.
Nem tudom miért de kicsit irigy vagyok … Eddig full lúzerek voltak, semmi csaj, csak a bénázás a haverokkal, most meg mindent megkaptak úgymond. Én meg egyedül ültem a hétvégén a családi bulin. Mintha én lennék a lúzer! A fiatal csajok úgy viselkedtek velem, mintha én lennék a vénlegény aki nem tud csajt találni. Az egyik még kérdezte is “te nem próbáltál még sose ismerkedni? Nem késő” az egész család nevetett, aztán felvilágosították, hogy én házas voltam és gyerekeim vannak. Eddig nevettek rajtam mind a fiúk évekig hogy családom van, mert az szerintük a lúzereknek való és élni kell inkább. Ezt mondták a családi ebédeken.
Normális ez hogy ennyire irigy vagyok?

válasza:Ök csinálták jól, egyrészt eddig sem voltak lúzerek, hanem csak élték az életüket, ahogy a legtöbb normális fiatalok, másrészt gondolom, ök elöször elértek valami státuszt az életükben, megalapozták anyagilag is az életüket, és most, éretten alapítanak családot.
Te ellenben gyerekként akartál családosdit játszani, gondolom, minden anyagi és egyéb háttér nélkül, meg az exed is feltehetöen hasonlóan gyerek volt, amikor összejött veled, idöközben meg rájött, hogy eddig nem volt élete, csak melletted volt feleség megy anyaként. Szóval ha valaki lúzer, akkor te vagy az!

válasza:Van egy rossz hírem: nem ők rontották el.
Ha te 40 évesen akkora kaliber lennél, amilyennek hiszed magadat, neked is lenne huszonéves nőd. Ha jól nézel ki, megvan az egzisztenciád és jó a dumád, találsz finom, friss puncit, aki ragad rád. Ha nem, akkor a fenti háromból valami nincs meg. Ahogy mondod is: te már nem vagy csajozós állapotban, megöregedtél, ők meg még mindig be tudják fűzni a fiatal csajokat, mert elég jók hozzá.
Nem szégyen belátni a hibádat és a jobbtól tanulni, csak rosszul esik. De már most mondom: ha el is tanulod a trükkjeiket, ne várd, hogy olyan kaliberű nőid lesznek, mint nekik. Te már sosem leszel annyira nagy kaliber, mint ők, a legfinomabb feszes csajokról lemaradtál, marad a huszonévesek második ligája, de ha elég ügyes vagy, onnan még jó nőket keríthetsz magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
A gyengém a magasabb (180+) de vékony pasik, akik szemüvegesek és intelligensek, akik nem túl harsányak. Lehetőleg mérnöki/jogász/infó szakosok, lazán elegáns öltözetben. Mégjobb,ha még sosem volt barátnője. Lányok, mit gondoltok az ilyen típusról? Fiúk, van aki magára ismer?
Ha igen mennyi idő alatt? Nekem 38 másodperc a rekordom
Ennek mi lehet az oka? Más is tapasztalt már hasonlót?
Tükörben nem tűnik fel, de képeken látom, hogy úgy néz ki a fejem, mintha egy szabályos négyzet lenne... nagyon csúnya ez?!
Ismertek ilyen embereket? Mik a jellemzők rájuk?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!