Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ügyfele voltam valakinek és...

Ügyfele voltam valakinek és jól kijöttünk egymással. Régóta nem dolgozik már a cégnél. Nem lett szoros kötelék közöttünk, de most eszembe jutott. Mennyire megszokott dolog ráírni valakire, akit alig ismersz, de jóban vagytok?

Figyelt kérdés
Ellentétes neműek vagyunk és feltételezem, hogy kapcsolatot egyikünk sem akarna a másiktól. Felhívjam? Te mit szólnál ebben a helyzetben?

aug. 6. 18:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem baromi kínos lenne, ha elkezdenének rámirkalni a volt ügyfeleim.
aug. 6. 18:35
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát megmondom őszintén, sok évvel ezelőtt állami cégnél dolgoztam. Régóta nem dolgozom már ott, és nem örülnék, ha valaki, aki ott ügyfelem volt, rám írna a semmiből. Mondjuk nem is foglalkoznék vele, ha többször irkálna, tiltanám.
aug. 6. 18:51
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Helyzetfüggő is lehet, hogy mennyire jó a kommunikáció. Volt olyan ügyfelem, akivel nagyon jót dumáltunk ügyintézés közben, mégis amikor másik városban másik helyen találkoztunk és köszöntem neki, azt se tudta, honnan ismer.
aug. 6. 19:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Soha nem tudhatod mit gondol erröl a másik fél. Próbáld meg, max nem válaszol.
aug. 7. 04:34

Kapcsolódó kérdések:

A helyi városi csoportban ketten is meghirdettek majdnem egy időben weblap készítési szolgáltatást. Akkor ők vetélytársak?

Nem szimpatikusak egymásnak? Jobbnak tartják magukat a másiknál? Verekednének egymással egy zsíros megrendelés végett?

Akik párkapcsolatban vannak és minden nap rendszeresen beszélnek programokat csinálnak egymással mit csináltok hogy mindig van egymásnak...

Velem ez van kb 4-5 hónap után alig van mondanivalóm a pasim számára pedig szeretjük egymást. Jók az együttlétek olelesek de nem tudunk sokat beszélni ,ő is mondja hogy szerinte nekem már nincs mondanivalóm neki. De hát mit mondjak? Nem tudok sok beszéd témát feldobni...

A magyar emberek miért lettek mostanában ennyire arrogánsak egymással?

Elmúlt 1 vagy 2 év alatt hihetetlenül pökhendin és durván viselkednek és beszélnek egymással. Ennek is a politika az oka?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!