Mi az amit másképp csinálnál a mai eszeddel az emberi, baráti kapcsolataidban?
Mi volt az a legnagyobb felismerés vagy lecke az emberi kapcsolataid, barátságaid terén, amit bárcsak évekkel ezelőtt tudtatok volna? Mit változtatott meg ez a mai gondolkodásodban?
A kor előrehaladtával is változhat, hogyan látjuk ezeket a dolgokat. Ha adhatnál egyetlen tanácsot a fiatalkori önmagadnak arról, hogyan kezelje a barátságokat, a konfliktusokat vagy az emberi kapcsolatokat, mi lenne az?

válasza:Egyetlen tanácsot adnék, mégpedig azt, hogy
" ifjú barátom, ne higgy el mindent olyannak sem, aki a legjobb barátod és ha segíteni kell, akkor úgy segíts,ahogy másnak jó, ne pedig úgy ahogy neked jól esne "..
És még egy mondatot...Ha egy barát azért tojik éppen rád, mert szerelmes vagy családos, akkor ne keressen meg akkor sem, ha szakít vagy elválik. Nem szabad lelki szemetessé válni ,senki kedvéért.
Előbbit sajnos nem tartottam be, utóbbiból pedig csak előnyöm lett az életben.
56/F

válasza:

válasza:

válasza:Sok éven át kihasznált 2 legjobb barátnőm is. Az elsőt még elnézem magamnak, mert gyerek voltam és konkrétan nulla barátom volt, érthető módon kapaszkodtam az egyetlen velem egykorúba, aki szóba állt velem. Pedig csak hasznot húzott belőlem, kb. azért tudta elvégezni az általánost, mert mellettem ült és mindent rólam lesett. A második a gimis barátnőm volt, egyetemen is egy alapképzésre kerültünk, ott már éreznem kellett volna, hogy valami nem stimmel, irigy volt, zavarta ha nekem valami sikerült, neki nem, pedig ő jobb lehetőségekkel indult mint én. Visszatekintve már akkor el kellett volna kezdeni óvatosan távolodni tőle amikor az első jeleket felfedeztem, de végül ő rakott ki egyik napról a másikra.
Illetve ami így utólag hiba volt, nem lett volna szabad elmondanom a terveimet senkinek. Így vette el egy lány a kinézett szakdolgozó helyemet, megkérdezte hogy hová szeretnék menni én marha meg elmondtam hogy milyen érdekes kutatás van xy laborban, ekkor és ekkor fogok menni interjúra. Az interjún közölték hogy bocs de már felvettek valakit, fentről jött az utasítás, hogy ki legyen. A csaj volt, az apja elintézte neki. Azóta bármi jut eszembe, mélyen kussolok, sosem lehet tudni, ki fogja ellenem fordítani az infót vagy ellopni az ötletet.
Kapcsolódó kérdések:
Tudsz kulturáltan beszélni a politikáról más pártra szavazó rokonaiddal, barátaiddal?
Arról van szó, hogy egyetlen emberi kapcsolatod sincs, se barátaid, se szerelmed, és nem is nagyon voltak jelen az életedben, és tudod hogy a jövőben sem fognak lenni. Nekem világ életemben nem voltak barátaim, de még szerelmem sem. És azt érzem, hogy ez már így fog...
Elsősorban sulisoktól kérdem
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!