Van, aki ölelésmániás? 17/f
Figyelt kérdés
Aki mindig mindenkit ölelgetne? *-*
Ilyen vagyok, de sajnos nincs senki, akit lehetne.
2014. máj. 5. 20:10
2/14 A kérdező kommentje:
Pulcsimat szoktam. :)
2014. máj. 5. 20:13
3/14 anonim válasza:
Osztálytársam ilyen lány. Mindenkit, még a tanárokat is ölelgeti (persze csak a jobbfej, fiatalabb hölgyeket, akok nyitottabbak az ilyesmire. Elég furán nézne a 150 éves férfi biosztanárunk, ha ölelgetné egy 14 éves csaj...) Az ofőnk (aki szintén nem túl nyitott az ilyesmire) már többször rászólt ezért, hogy iskolába azért járunk, hogy tanuljunk, nem azért, hogy másokat ölelgessünk.
4/14 anonim válasza:
Nekem is van egy ilyen lány osztálytársam, és addig ölelgetett, amíg beleszerettem. Van barátja, úgyhogy most inkább csak szenvedés. De mindig jól esik.
5/14 anonim válasza:
Van több ilyen osztálytársam is.
Az egyikük egy lány, tipikus ribizli, mindenkivel kavar, 2-3 hetente váltja a barátjait.
A többi ölelésmániás mind a "barátja". Önbizalomhiányban szenvednek, az egyikük coming-outolt nekem, és elmondta, hogy már csak azért is beleszeretett a lányba, mert ő ölelgeti.
6/14 Rossz Fiú válasza:
Én is ilyen vagyok, de még nem találkoztam ilyen emberrel rajtam kívül. Nagyon szeretem azokat az embereket megölelni, akiket szeretek és kedvelek. Amikor megölelem valahogy feltöltődöm boldogsággal :D Nem ölelgetek embereket gyakran, csak ha szeretethiányos vagyok, de akkor az embereknek jól esik egy meglepi ölelés :D 19F
8/14 A kérdező kommentje:
#6: Ha lenne olyan ember, akkor igen. :)
De többnyire melegnek néznének, vagy hülyének ^^
2014. máj. 5. 21:34
9/14 anonim válasza:
Nem, soha nem öleltem még senkit, legalábbis nem emlékszem, mondjuk mostanába úgy vagyok, hogy egy jó csajt azért ölelgetnék szívesen, de amúgy nem...
10/14 anonim válasza:
Én eléggé zárkózott vagyok, de nagyon tudom szeretni az embereket, úgy megölelném őket, de nem merem, mert ők nem olyanok.17/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!