Ti mit tesztek ha anyira idegesek vagytok, hogy se enni, se aludni és semmi mást nem tudtok miatta?
Figyelt kérdés
2014. máj. 9. 20:18
1/10 anonim válasza:
Általában fekszek és nézek valami teljesen értelmetlen filmet, sorozatot, rajzfilmet, tévét. Nem igazán figyelek oda, de jobb, mint a falat nézni és kicsit eltereli a gondolatokat.
Ha megoldható a probléma, érdemes tenni ellene, ha nem lehet, akkor marad a szenvedés. Kitartást!
2/10 anonim válasza:
Gyakorikérdésezek! :) akár hajnalig,vagy ha nincs kedvem kommunikálni akkor tv,vagy fekszem az ágyban,és szenvedek.
3/10 anonim válasza:
Zenehallgatás. Nálam mindenre gyógyír.
4/10 anonim válasza:
Sose voltam annyira ideges, talán azért mert nem is vagyok ilyen típus.
Ha valami olyan volt úgy álltam hozzá hogy az idő megoldja, aludni enni kell, másképp leépülök akkor
21F
5/10 anonim válasza:
Én majdnem eltörtem pár ujjam amikor annyira felhúztak hogy átütöttem az ajtót.
De szó szerint lyukat ütöttem bele, a kezem meg annyira fájt hogy már nem is a problémára koncentráltam.
Mindenesetre 2x akkora lett a kézfejem.
6/10 anonim válasza:
Én van, hogy hang nélkül üvöltök, vagy ugrálva nylon zacskót rázok :D (persze csak akkor, ha egyedül vagyok :))
7/10 anonim válasza:
Én kimegyek a kutyámhoz, mindent elmondok neki, és utána elmegyek egy nagy sétára, utána minden sokkal jobb lesz :)
8/10 anonim válasza:
Mivel nekem más lehetőségem nagyon nincs, így marad a nyugtató. Azt beveszem és máris el tudok aludni. De ez nem tanács, csak válaszoltam a kérdésedre.
9/10 anonim válasza:
Én olyan ideges nem tudok lenni, hogy ne tudjak enni. :( Amúgy filmet nézek, olvasok, netezek, ha van valaki a közelben, beszélgetek, megpróbálom erővel elterelni a figyelmemet.
10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) én is próbáltam filmezni, zenéthallgatni, gyakorin olvasgatni, de csak pár percre hatásos, aztán újra visszalovalom magam a jelenbe és ugyan ott vagyok ahol eddig. Már nagyon fáj a fejem tőle, de majd idővel jobb lesz :) mégegyszer köszönöm a válaszokat
2014. máj. 9. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!