Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért esik nehezemre reagálni...

Miért esik nehezemre reagálni ilyenkor?

Figyelt kérdés
Igyekszek mindig udvarias és segítőkész lenni és amikor mások megköszönnek valamit, akkor egyszerűen nem jön ki a számból a "Szívesen." illetve "Nincs mit." mondatok egyike sem :/
2016. júl. 4. 18:36
 1/4 Roland G. ***** válasza:
Lehet,hogy lelki csalódás ért s emiatt nem tudod kifejezni az ilyen dolgokat.Én ismertem ilyen személyt.
2016. júl. 4. 19:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Nos sajnos én sem jóérzéssel mondok hasonló dolgokat. Ez azért van mert alapból rosszindulatú ember vagyok így sokszor nehezemre esik tenni jó dolgokat másoknak. Persze dolgozom rajta, de az alap természetet nem tudod megváltoztatni magadban.
2016. júl. 4. 19:57
 3/4 A kérdező kommentje:
Alaptermészetem része, hogy szeretek másoknak segíteni. Ezért furcsa nekem ez. Mondjuk ha ismerősnek kell mondani, akkor nincsen gond. Viszont ha udvariasságból előre engedek valakit vagy teszek neki a boltban a futószalagra elválasztót, stb... Akkor ismeretlenek előtt nehéz kimondanom ezeket a mondatokat.
2016. júl. 4. 20:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem még azt is nehezemre esik mondani h "jó napot" :)
2016. júl. 4. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!