Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ajánlanátok nekem békés,...

Ajánlanátok nekem békés, élhető városokat?

Figyelt kérdés

Költözés előtt (még odébb van,de jobb előre gondolkozni) állok, és van pár szempont, ami nekem fontos lenne, viszont annyi opció van, hogy össze vagyok zavarodva kicsit.

Kisebb városba költöznék, tehát pár ezres, de max 10.000 körüli lenne a tökéletes. Nagyon kicsi falvakba nem szeretnék menni, laktam már ott is.

A szórakozás, munka kérdése nekem nem fontos, otthonról dolgoznék,és nem vagyok az a nagyon kijárós, ha ki is járok, akkor sétálni szoktam, bringázni, beülni valahova, túrázni stb.

Előny lenne, ha lenne, vagy lennének nagyobb boltok (pl lidl, spar, aldi, vagy bármelyik nagyobb).

Inkább házak vannak, és nem lakótelepekkel van tele, és jó a közbiztonság. (Nincs gondom a lakótelepekkel egyébként,csak ahol sok van belőle, az általában már alapból nem számít kis városkának)

Illetve, nagyon szeretem a természetet, szóval a legeslegjobb lenne,ha az venné körül a várost, mondjuk közvetlenül erdő mellett lenne, ahol lehet barangolni, vagy valami folyó/patak/tó esetleg. Inkább olyan helyen élnék, ami természetközeli.

máj. 3. 21:50
 1/10 anonim ***** válasza:
13%
ózd
máj. 3. 21:53
 2/10 anonim ***** válasza:
57%
Csongrád. 17 ezer fő, erdők, vízpartok, boltok vannak. Fasza hely.
máj. 4. 08:24
 3/10 anonim ***** válasza:
Kőszeg
máj. 6. 08:53
 4/10 anonim ***** válasza:
23%

Bocs, nem tudom megállni, hogy bele ne pofázzak :)

Ha jót akarsz az egészségednek, akkor a magyar háztáji élelmiszereket ajánlom inkább, mint a supermarketben (Aldi stb) kapható szennyet, ment a háziból minősége miatt kevesebbet eszik az ember, valamint gyógyszereket és betegségekkel töltött időt is megspórolhatsz így. A magyar termelők támogatása is szempont, a külföldi tulajdonú boltok kiszivattyúzzák a pénzt Magyarországról, s csökken az átlag életszínvonal, ami már úgyis alacsony...

máj. 6. 14:10
 5/10 A kérdező kommentje:

Nem vagyok nagy fogyasztó, alap élelmiszerekből főzök, és a legtöbb dolog ,amit venni szoktam, az elég nehezen lenne kapható magyar háztáji kategóriában.

Alap dolgokra kell gondolni, liszt, tészták, szószok, stb.

Azon kívül meg henteshez meg pékségbe szoktam járni :D

máj. 6. 15:01
 6/10 Senior Séf ***** válasza:
45%
Kalocsa.
máj. 6. 17:26
 7/10 anonim ***** válasza:
Ozd
máj. 6. 18:20
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Veszprém, Szfehérvár.
máj. 6. 18:29
 9/10 anonim ***** válasza:
#8, ezek hol felelnek meg a 10ezer körüli, csendes kisváros kritériumnak?
máj. 6. 19:44
 10/10 A kérdező kommentje:
Szerintem nem olvasta el a leírást, de nem gáz. Jó tipp lenne, ha kisebb lenne :D
máj. 6. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!