Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Volt olyan, h nem sikerült...

Volt olyan, h nem sikerült időben kiadó szobát vagy albérletet találnotok?

Figyelt kérdés
Hogy oldottátok meg a helyzetet?

aug. 15. 21:23
 1/5 anonim ***** válasza:
63%
Olyan volt hogy baratnal laktam felig szivessegi alapon amig kulfoldon volt, evekig. Aztan egyszer azt mondja hogy hazajon, de vegleg, jovo hetvegen. Addigra mar baratnom is ott lakott. Na fasza. Szerencsere volt egy masik baratom akinek volt egy atmenetileg ures szobaja, oda becuccoltunk amig talaltam egy lakast amit kivettem.
aug. 15. 21:46
 2/5 anonim ***** válasza:
23%
Na meg olyan is volt hogy baratok tanacsara bekoltoztem ket csaj melle, jo lesz az, jofejek meg minden. Na persze, 1 honap alatt beindult a feszules, mert mi az hogy szoltam hogy hetvegen atjon par haver ha nem gond de nem fixaltuk! hogy tenyleg jonnek. Meg persze hogy lehet dohanyozni a konyhaban nyitott ablaknal de csak lakoknak nem vendegnek! Meg a redbullt nekem hagytak ott a hutoben, nem azert hogy odaadjam valakinek ha nekem nem kell. Stb. 2 honap mulva elmenekultem es inkabb bejartam par hetig.
aug. 15. 21:52
 3/5 A kérdező kommentje:
Hú, kemény dolgok. És átlagosan mennyi idő alatt sikerült új helyet találni?
aug. 15. 22:01
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Par het alatt mindig lett valami. De ez megyeszekhely, nem Budapest.
aug. 16. 00:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen. Nagy nehezen sikerült koleszba mennem.
aug. 17. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Budapesten mennyiért lehet szobát bérelni hosszú távra? Bővebben lent.

Vidéki egyetemre járok, kolis vagyok, viszont egy ideje már Budapesten dolgozok, heti 2-3 napot szoktam ingázni. Rajtam kívül álló okok miatt nem tudok a nyáron is koliba maradni, szóval muszáj felköltöznöm Budapestre. Nézegettem a kiadó albérlet/szoba árakat,...

Ha nincs 1 évnél régebbi munkahelyem nem lesz lakásom?

Nemrég lett egy munkahelyem és gondban vagyok kicsit. Szoval az a lényeg hogy el szeretnék költözni itthonrol mert nem tul fenyes itt a helyzet ezert is dolgozom ott ahol. Nem szeretnek bele menni nagyon de nem vagyok ra buszke( ne olyan durvat kepzeljetek el szoval...

Ki merjek venni egy olyan lakást, ami elsősorban “egyedülálló hölgyeknek” kiadó?

Holnap nézem meg, élőben még nem láttam a helyzetet. Szép kis lakás, korrekt áron. Csak kicsit zavar, hogy miért csak egyedülálló nőknek. Az egyedülállót érteném is, mert pici, 30m2, de a nő része gyanús, főleg hogy egy 50-es pali adja ki. Szerintetek?

Megérné airbnbt csinálni a váci utcában?

20m2 kis garzont vennék felújítanám luxus minőségre, és még ha csak 20.000ft ért adnám ki / éjszaka és csak pár hónapot lenne kiadva egy évben, akkor is többet hozna mintha hagyományos albérletnek vennék egy panelt.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!