Ausztria nyugati tartományaiban megfizethetetlenek a házak?

válasza:Ez a terület tipikusan a felsö tízezernek nyaralóhely, nem egy átlag valakinek lakás.
Másrészt Ausztriában az átlagos emberek többsége hitelre vesz házat, olyan gyakorlatilag nincs, aki egy összegben kifizeti.

válasza:#2
"Budán vannak 4 millió eurós ingatlanok is, azokat is megveszik emberek."
Jó, de az luxus és nem egy faluban van a semmi közepén. Itt vidéken sokhelyütt 100 ezerért is lehet venni házat.

válasza:“Itt vidéken sokhelyütt 100 ezerért is lehet venni házat.”
Ja csak nem alpesi környezetben, hanem a cigányputriban…én is falun élek, itt 100-150 millióért mennek a házak Pesttől 50 km-re. Ehhez képest nem elrugaszkodott, hogy az Alpok leggyönyörűbb részein 2-3x ennyi egy ház, mikor az emberek is 3x ennyit keresnek.

válasza:50 kilóra a fővárostól és 150 millió egy _FALUSI_ ház??!!
(Miközben - szerintem - nem olyan csodálatosan szépen rendberakott miliőben van, mint például Tirol, vagy Steiermark falvai...)
Bocs az offért, de ezen durván fennakadt a szemem - valami másom meg leesett...

válasza:

válasza:#5
A te fejedben a falusi ház egyenlő a lepusztult Kádár-kockával? Nálunk szép újépítésű vagy max. 20-30 éves házak vannak többségében és bizony ennyiért mennek. A régi felújítatlanok vannak 100 alatt.

válasza:Látom sikerült valami olyasmit utólagosan belemagyarázni az előző hozzászólásomba, ami még csak ott sem volt. Sem írásban, sem holmi sejtető formátumban.
Nem. Nem ezt írtam, hanem FALU-ról írtam! Pláne iszonyat messze a főváros határának táblájától!
Miközben a miliő nem az a - Magyarországhoz képest - elképesztően rendbe rakott, gyönyörű hangulatos, ausztriai környezet, hanem csupán egy tucat magyar falu.
Ez - ha igazat szóltál - nagyon durva!

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Középszinttű német, felsőfokú angol. Egyszerűbb irodai v vendéglátói munka. Tesóm hegesztő haverja ács. Ezek a munkák mennyire mennek?
Családommal költöznénk ide ősszel, a közeli Klagenfurtban találtunk munkalehetőséget. Jelenleg észak-olasz kisvárosban élünk, németül párom tud, én olasz-angol. Olvastam, csendes kis falu.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!