A IV. Kerület melyik részén él sok kínai?
Kapcsolódó kérdések:
Úgy tűnik kínai család költözik a szomszédba. Milyen szomszédságnak számítanak? Ugye jobb, mintha egy c.gány család költözne ide? Nem akarok előítéletes, meg rosszindulatú lenni, de kicsit aggaszt. Milyen tapasztalataitok vannak?
Nem találom sehol pedig állítólag van a víztorony környékén valahol és elég olcsó, szép ruhákat lehet venni gyerekeknek. Valaki tudna segíteni merre lehet? Köszönöm szépen!!!
Tudom, hol van. Azt is, hogy vannak ott zűrösebb, meg kevésbé zűrös utcák. Ez mennyire cigány lakta rész? Andrássyhoz van közel, a kb. a Szegfű utcánál.
Sok arrafelé a cigány, veszélyes? Egyedül laknék, a házban van portaszolgálat. Nem ismerem nagyon a várost. 21/L
Már olvastam itt, hogy milyen rossz környék a VII. kerület Budapesten..nekem ott van lakásom, szeptemberben fogok költözni, de most nagyon megijedtem. :( Miért tartjátok rossznak? Veszélyes? Cigányok vannak? Este egy fiatal lánynak nagyon veszélyes? Mit tanácsoltok, mit tegyek? L
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!