Mit tegyek? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
bekerültem egy nagyon jó tánccsapatba amitől nagyon boldog vagyok mert az az álmom hogy profi legyek és ez lehetővé teszi nekem de az a baj hogy nem ismertem ott senkit és nem is lettem túl jóban senkivel. Nem utàl senki csak nem nagyon foglalkoznak velem és ez nagyon rosszul esik már odajárni is rossz érzés mindent a tàncért teszek, de elég nehezen bírom. Nem tudom mit kéne tennem:(
Előre is köszönöm a vàlaszokat:)
2014. máj. 7. 17:46
1/3 anonim válasza:
Próbálj kresni valakit, akiben jobban összeismerkedsz. Ha már van egy barátid, a többiekhez sokkal jobban be fogtok tudni illeszkedni.
2/3 anonim válasza:
Nem kell mindenkivel jóban lenned véleményem szerint, elég, ha van ott egy-két személy, akivel jó kapcsolatot ápolsz. Itt neked kell cselekedni, próbálj nyílni feléjük, kérdezni tőlük, keress közös témát, amiről el tudtok beszélgetni, stb.
3/3 A kérdező kommentje:
Igyekszem majd.köszönöm
2014. máj. 7. 18:03
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!