Az baj ha én ilyen vagyok?
A normálisak befognak fogadni,de ilyeneket lehet,hogy később találsz(ezt még én is csak remélem,mert én is ilyesmi vagyok).
A putriból jött emberek meg úgyis tudod milyenek,nem?A bolhából elefántot csinálnak,téged látnak nyominak,miközben ők azok,álszentek és megjátsszák az agyukat.Az ő véleményükre nem érdemes adni.
A többi ember az pedig a saját életével fog törődni.Sajnos rá kellett jönnöm 18 éves koromra(már 4 éve ezzel az igazsággal dobál az élet),hogy az embereket csak saját maguk érdeklik.
Erre az oldalra olyan emberek is jönnek(ritka,de van ilyen),akiket a másik ember problémája is érdekel.Sőt ennyi felhasználó között akad olyan is,aki tuti,hogy csak azért van itt,hogy másnak segítsen,és még nem biztos,hogy mert kérdést feltenni,vagy éppen nem akart.
A világ sokszínű,MINDENKI MÁS!:)
Hidd el,nem baj,ha ilyen vagy.Sőt,ez jó!Elmondhatod magadról ezeket a dolgokat,és ez már fél dicsőség.Annyit viszont mondok,hogy hiába vagy te jó ember,ha körülötted rossz emberek vannak,mert bizony ők kihasználnak és félredobnak,ahogy fogalmaztad.
Az embernek önmagát sikeres,kiegyensúlyozott embernek kell mutassa,és ilyen emberekkel is kell körülvenned magad.Tehát inkább legyél egy kicsit egyedül,érezd néha magad magányosan,mint megalázva!És soha a büdös életbe NE alázkodj meg SENKINEK!
Az a legrosszabb dolog,ha valaki megalázkodik.Sajnos ez a jó emberek rossz tulajdonsága,mert régen a szülők beléjük nevelték:"Okos enged,szamár szenved!"
Ez a mondás sajnos téves útra vitte és viszi is majd a jó embereket.Én sajnos túl sokat engedtem másoknak,és azt szeretném,ha tanulnál a hibáimból.
Minden ember tanul a saját és a mások hibáiból is.
De nem kell rossz emberré változnod azért,mert ezt várják el!!!!!!
Sok szerencsét az életben,és maradj olyan,amilyen vagy!Így nem fogsz megbánni az életedben soha semmit.
Ne másnak élj,hanem kizárólag csak saját magadnak!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!