Jelenthet valamit?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki nagyon bejön,de nem ismerem személyesen.Szóval azt álmodtam hogy facebookon írt nekem és beszélgettünk,de utána nem írtam vissza neki nem tudom miért pedig akartam csak olyan lassú volt minden.Majd egy hozzám közeli városban találkoztunk.Beszélgettünk,és ott voltak ismerősök akik kis idő múlva elmentek és néztük egymást asráccal és beszélgettünk:DD Szerintetek jelenthet valamit vagy hülyeség?2014. máj. 7. 18:02
1/2 Kegyetlen Igazság válasza:
Igen. Azt jelenti, hogy bele vagy esve a srácba. Semmi egyebet.
2/2 anonim válasza:
Tapasztalatom szerint, azokat a dolgokat, amikre vágyunk, megálmodjuk. Volt, hogy én nagyon vágytam egy hajbalzsamra, de nem volt időm elmenni venni. Így azt álmodtam, hogy bemegyek a rossmannba és megveszem. Szerintem nálad is így volt. Ez egy vágy- álom volt. :) 18L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!