Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Nem tudok rájönni, hogy ez...

Nem tudok rájönni, hogy ez mit jelenthet tudna segiteni valaki?

Figyelt kérdés
Egy nyilvános wc ben vagyok a hangulata elég sötét nyirkos.Egy lány van az egyik wc fülkében hanyatfekszik a szemét nem látom zihál majd a résnyire nyitott ajtó egyre jobban nyílik ki és a lány karjai elkezdenek elsorvadni leginkább a vállát láttam arra a részre emlékszek majd az egészteste elkezd sorvadni a lány üvölt én ránézek az ajtóra megint és egyre jobban nyílik ki az ajtó majd felébredtem.

2014. máj. 8. 21:57
 1/9 anonim ***** válasza:
Zuros, sotet, kellemetlen dolgokat dobott fol a tudatalattid az alom segitsegevel a figyelmedbe, a tudatodba... Talan hasonlo dolgokat olvasol, nezel filmeken, ez lenne az oka ?
2014. máj. 8. 22:21
 2/9 A kérdező kommentje:
sok ilyet álmodok.Egész nyugott életet élek.Nem az ilyen témák érdekelnek nem könyvben mint sem filmekben.
2014. máj. 8. 22:33
 3/9 A kérdező kommentje:
nyugodt
2014. máj. 8. 22:33
 4/9 anonim ***** válasza:
Ez csak egy dolgot jelenhet... Terhes vagy
2014. máj. 9. 18:35
 5/9 A kérdező kommentje:
Azt nem hinném.A mi családunkba a férfiaknál ez abszolút nem jellemző tulajdonság.:)
2014. máj. 9. 22:18
 6/9 anonim ***** válasza:

A közeli ég hatásaira lehetsz érzékeny. Mindannyian ebben vagyunk.

Az élettér elszennyezett volta miatt merülnek fel (mindannyiunkban) ezek a tartamok.

Kulcsszavak: asztrális paraziták, asztrális parazitizmus

2014. máj. 13. 00:31
 7/9 A kérdező kommentje:
nem mondanám ,ohgy nem hasznos az információd csak ,hogy ez nem válasz a kérdésemre komplette arravárok ,hogy valaki a jelentését az álmomnak írja le nem a miértyére vagyok kiváncsi mert ahány ember anyiféle képpen körülírja az ő gondolataival de a kérdésre senki nem tud egyenes választ adni.
2014. máj. 13. 00:52
 8/9 anonim válasza:
Ez szerintem a sötét jövőnket jelenti.Elküldhettek az anyátokba de ha úgy nézzük a lányok egyre csak sorvadnak és leszarják ha fájdalommal jár..
2014. máj. 17. 23:49
 9/9 A kérdező kommentje:
érdekes megközelítés
2014. máj. 18. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!