Mit jelent, ha a barátnőmet megmarta egy mérges sikló?

válasza:

válasza:Barátnő: Gyász, biztos szomorúság.
Kígyó: Betegnek nem jó. Kígyó, mely marásra készülne: lázas betegséget mutat. Kígyómarás: őrizkedj ellenségeidtől.
Forrás: Krúdy Gyula: Álmoskönyv
Bocsi, hogy kígyóról írtam, de sikló nincs a könyvben.
Egyébként gondold végig a tegnapi napod. Általában az emberek gyakran álmodnak azzal, amivel nappal foglalkoztak. Ezekkel az álombéli dolgokkal nemigazán kell foglalkozni, de a könyvben írtak szerint gondolkozz el az egészségedről, nézz végig az ismerőseid között, megbántottál-e valakit, van-e a környezetedben olyan ember, akit nem kellene "megtisztelni" a barátságoddal. Az életed te irányítod és nem a könyvek. Álmodtál, felébredtél, töltsd úgy a napjaid, hogy TE legyél elégedett magaddal.

válasza:második vagyok
Ha van igaz barátnőd, kérdezd meg, hogy nincs-e valamilyen problémája, amiben tudnál neki segíteni.

válasza:Az álmod minden szereplője te vagy. Nincs értelme álmoskönyveket nézegetni, mert minden ember egyedi tudattalan-szimboikával rendelkezik. (kivéve az archetipusokat) Pl: tűz= lehet hogy neked melegséget jelent, nekem félelmet mert leégett a házam. Ezért butaság minden álomfejtő könyv. Inkább olvass Jung-ot, ha érdekelnek az álmok.
Minden álmot csak az álmodó képes megfejteni, hiszen az ő tudattalanja üzen.
Én azt javaslom, figyeld magad körül a történéseket és próbálj párhuzamot vonni. Ez a leghatékonyabb álomfejtés, bár hosszadalmas.
Remélem segítettem
Namaste
Kapcsolódó kérdések:
Néhány hete egyik barátnőmnél jelent meg egy nagy fekete madár, akit nem tudtunk elhessegetni. Először csak nevettünk rajta, de pár nap elteltével a lány kórházba került veseelégtelenséggel. Ma felébredek, gyengén érzem magam, erre kinézek az ablakon és látom, hogy...
Egy héttel ezelőtt összefutott egy ismerősével aki megjegyezte róla hogy milyen csinos. Azóta azt álmodom hogy elveszi tőlem a barátnőmet. Tudom hogy kicsi erre az esély mert ritkán taliznak, de akkor is rossz erre felriadni minden éjjel.
álmomban egy merényletet tervezgettem két barátnőmmel, majd az egyik ellenemfordult és kést rántott. kitéptem a kezéből és addig szúrtam, amíg le nem csukta a szemét. szörnyűű volt, még most is bűntudatom van. alig bírok a szemébe nézni..
Azt álmodtam, hogy szakított velem a barátnőm. Nagyon rossz volt és rettentő élethű... Mit jelent ez?
Feküdt az ágyon a testvére és egyszer csak elkezdett kiabálni,de nem bírt mozogni.A barátnőm oda nézett és látott egy halottat a haja az arcába logót(nem is látszódott az arca) és hosszú fekete haja volt.Pár perc alatt eltűnt és a barátnőm testvére tudott mozogni.Rá 2...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!