Milyen a sellő szag?

válasza:

válasza:Állítólag igen undorítóan bűzlik, mikor a dubajos sellőimitátor csajokról műszak után lehúzzák a gumifelszerelést, mely olyan szoros, hogy azt csak síkosítóval lehet felhúzni. Valamilyen feka, húgy, vaginalé és izzadság keveréke lehet - legalábbis a tapasztaltabbak beszámolói alapján.
Én valahogy úgy érzem, hogy anélkül is le lehet élni egy teljes emberi életet, hogy megismernénk ezt a szagot!

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Neten sehogy nem találom, google maps-on nincs fent..
Egy ideje már farokúszóján “áll” és nem értem miért.Szokott úszkálni meg enni szóval nem tűnik betegnek.10-15 éves már egybk.Darakór szokott néha előjönni amióta pár éve hoztunk néhány új halat de kezeltük mindig.Mit csináljak ? Aggódnom kéne? Miért csinálja ezt?
Először is léteznek-e sellők és ha igen hogyan kell átváltozni? Csak a mieko szigetben lehet átváltozni?
És miért ilyen pici?
Egy picit hülyeség,tudom kicsit lökkött vagyok de azért mégis............lol
Komolyan gondolom a kérdést... milyen állat a sellő, vagy milyen bútor?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!