Erdemes elmondani a masiknak hogy csomo olyan dolgot cselekszik es mond amit en manifesztaltam be?
Figyelt kérdés
Vagy inkabb tartsam meg magamnak?tegnap 00:47
1/9 anonim 

válasza:

válasza:Mégis honnan veszed, hogy bármit is te manifesztáltál be?
2/9 anonim 

válasza:

válasza:Magadnak manifeszáltál egy jó kis paranoiát inkább. És feltétlenül beszéld meg a környezeteddel.
3/9 anonim 

válasza:

válasza:A másiknak ez nem olyan érzés hogy nem ő maga döntött volna ahogy, tehát nyugodtan mondhatod. Amikor szép dolgokat manifesztálsz, azzal másokat is segítesz.
4/9 anonim 

válasza:

válasza:Fényei akarod magad előtte? Akkor mondd el.
5/9 anonim 

válasza:

válasza:Nekem mondanál ilyen kiröhögnélek! Aki ilyet elhisz, annak az értelmi szintje tart a nullához!
6/9 A kérdező kommentje:
Szerencsere nem neked mondanam
ma 14:44
7/9 anonim 

válasza:

válasza:Engem jól lenulláztak, de én is baromság nak tartom a manifesztálgatást. Képzelgés az egész. Lehet most is 0 pontozni.
8/9 anonim 

válasza:

válasza:Legalább EGY példát mondhatnál, mert így az egész csak a fejedben van.
9/9 anonim 

válasza:

válasza:Ha az a cel hogy (joggal) h*lyenek nezzen mert bekeozelsz nemletezo dolgokat, akkor persze, csinald csak.
Kapcsolódó kérdések:
Ha próbálom manifesztálni hogy kirúgják a főnököt, miert van az, hogy már rakat mindenki mást kirugnak, vagy más betegszik meg újabban, meg haláleset...
Hogyan kell konkrét emberre manifesztálni? Felőlem kaphatna jobb kehetoseget mashol is nem kell hogy baj érje csam húzna már el. Tanácsok?
Be lehet manifesztálni egy embert az életünkbe,aki tetszik?
Egyáltalán mi az a manifesztáció,hogyan zajlik,mit kell csinálni? És,ha sikerül is bemanifesztálni egy embert,akkor az olyan,mintha az a bizonyos személy akaratán kívül lépne be az életünkbe?
Milyen alapja van annak az ezoterikus tanításnak, hogy konkrét személyt be lehet vonzani/manifesztálni?
Ez mosz olyasmi, mint a szerelmi bájital, csak lelki értelemben?
Hogyan lehet időjárást manifesztálni?
Jó időt szeretnék csinálni a kirándulás napjára...
Hogyan vonzotok manifesztáltok konkrét személyeket?
Mar tobb hete beszelgetek egy ferfival, de nem merul ki tobben, egyszeruen csak neha neha irunk egymasnak. En rengeteget almodok vele, es nem tudom ez mit jelenthet. Bar azt fontos tudni hogy napkozben sokat gondolok ra, mert szimpatikusnak tartom ot, egyszeruen csak...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!