Mi okozhatja ezt az érzést meditáció közben?
Nem olyan rég meditálok. Kb. 1 hete kaptam meditációs köveket, ilyeneket:
Mágneses meditációs kövek.
Amikor ezeket a kezeimben tartva meditálok, bizonyos idő után egyfajta "pulzálást", "ritmikus lüktetést", "dobolást" érzek a kezeim azon részén, amely érintkezik a kövekkel.
Mitől van ez az érzés? Mi ez? Jó/rossz ez a meditáció tekintetében?
Amikor más követ használtam, nem volt ilyen tapasztalatom. Csak az említetteket használva.

válasza:

válasza:

válasza:Először is hagyd abba ezt az eszement üzletdiktálta meditációs marhaságot.
Másodszor minden más kisugárzásnak lehet ártó a szervezetedre, mert a lélek leheletnyi elektromágneses szálak alkotják sok sok futkározó hullámok által.
Igaza van az előtte figyelmeztető szavainak egyben nem volt igaza az emberi test körül nincsen semmiféle mágneses dimenzió ez egy hindu badarság.
Az emberi lélek utolsó szála lefércelődött a test bőréhez (lásd a kínai akupunktúrát. Ők megtalálták a lélek energia legkülső szálat és azóta is szurkálgatják anélkül hogy tudnák mit, mert az akupontok azok a férc-pontok és ami kisugárzása van a testnek az csak elektromos kisugárzás, mint fény, illetve a test-hő.

válasza:A 2/ válaszolonak is igaza van, de ha esik vagy fúj akkor a szobádban is végezheted, de csak a gondolati gyakorlatot,
29. f. Érezni belső valónkat, lelkünk energiáit.
28, f. A csodálatos, és titokzatos emberi test...
amit ebben az írásban, fejezetekben megtalálsz, ird be egyiket a keresőbe. S vigyázz magadra!
Kapcsolódó kérdések:
Olvastam, hogy lelki problémákkal küszködőknek segíthet, ha meditálnak. Találtam csakra tisztító és újratöltő meditációt. Melyikre lenne szükségem? Illetve hogyan kell ezt csinálni? Soha nem meditáltam még, és nem tudom hogy kell. Milyen testhelyzetet kell felvenni? És...
Szoktam meditálni,de soha nem kerülök le ,,alfába". Nem érzek semmi változást,egyáltalán semmit.Közben sem,utána sem.Szeretnék rendszeresen meditálni de mivel csalódtam, nem szokott túl nagy kedvem támadni hozzá... Így csinálom: Kiszellőztetem a szobát,kellemes...
A meditáció alatt lenyugszom, de amikor vége van, akkor elég mogorva tudok lenni. Nem szoktam senkit sem megsérteni, de kevésbé vagyok pozitív másokkal. Utána, ahogy ez elmúlik, minden rendben. Felfrissült vagyok, pozitív, optimista, és minden okés.
Nemrég kezdtem el meditálni, de most egy kicsit máshogy csináltam mint máskor: 100-tól visszafelé számoltam és mikor elértem a 0-át, valami határtalan boldogság lett rajtam úrrá. Ez mi volt? És kitartott addig amíg fel nem "ébresztettem" magam. Érezhette az a személy...
Ki hinné el? Ha azt mondanám amit itt lehet találni technikák egyike sem meditáció. Megkockáztatom a 98%-a A miértet nem írom le csak kiváncsi vagyok mennyi ember. (Talányokat azé írhatok) .)
Veletek megesett már, hogy mikor félálomban vagytok, akkor tudjátok csak kikapcsolni az agyat, és csak akkor jönnek olyan dolgok, mik máskor nem? Érthetőbben: Szeretek írni, és milliószor akkor jön az ihlet, mikor félálomban vagyok, ergó kikapcsol az agyam. Mikor ébren...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!