Jövőre búcsúzó óvónéninek aki szereti a grafológiát milyen ajándékot lehetne venni?
A férfi grafológus jó poén, de most nem jött be, más ötlet kellene.
A könyv is jó válasz, de mivel ezzel foglalkozik már több éve, így valószínű van neki olyan :(
Jó ötlet, valami ütősebben is gondolkodnál ??
Férfi grafológus kilőve :)
Attól függ, hogy ki akar ajándékot adni?
Ha a kollégák adják, akkor egészen biztos, hogy örülne az eltelt évek folyamán készült közös képekből összeállított fotókönyvnek, esetleg vidám szövegekkel ellátva.Valami gravírozott tartós emlékre, amit jól látható helyre tud tenni otthon, és sokszor ránézhet majd, pl. kristályváza, vagy valami olyan tárgy, ami szép.
Ha a gyermekek szülei adják, akkor is ki lehet ebből indulni, de akkor csoportképekből, és a csoportjába járó valamennyi gyermek 1-1 alkotásából lehet könyvet készíteni, egy-egy kedves köszönő mondat kíséretében.Egy kis karlánc, és a medálra gravíroztatva az az évszám, amikor nyugdíjba vonul.Vannak olyan kristályszobrocskák, ami egy női alakból és egy kis gyermek kompóziciójából áll, ez is a befejezett hivatására emlékeztetheti majd. Szerintem mindenképpen maradandó dolgot kellene adni neki.
Én amikor elbúcsúztam a munkahelyemtől és a "gyermekeimtől" egy Kovács Margit szobrocskát kaptam, és az aljába bele volt dugva egy tekercs, a gyermekek névsorával és egy kedves kis verssel.(Természetesen nem szabad ilyen nagy értékű dolgot adni, hiszen nem ez a lényeg, hanem az, hogy szeretettel és közösen adják).A virág az elengedhetetlen. :)
Ne grafológiával kapcsolatos dolgot kapjon, hiszen ha szereti ezt a tevékenységet, akkor szinte mindent begyűjtött már, ami ehhez a területhez fontos lehet.
Ami közös emlék van vele kapcsolatban, abból kell kiindulni.
Természetesen ne csak erre az évre kell gondolni, hanem távlatokban.
A munkatársak a továbbiakban minden évben visszahívhatják ünnepek alkalmával, a szülők pedig küldhetik neki a képeket gyermekük eredményeiről. Engem a gyermekek ballagására, koncertjeire, esküvőjükre is meghívnak, mert érzem, hogy szerettek és nem felejtenek el, mindig meghatódom, és jól esik. Ennyit tudok segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!