Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » A tarot jóslás mennyire...

A tarot jóslás mennyire megbízható?

Figyelt kérdés
Igazából eddig 99,9% százalékban bejött, de most olyat mondott, amit nem tudok elhinni, de jó lenne ha nem tévedne :)
2012. febr. 13. 12:41
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%
Ha eddig ennyire bejött, akkor vszleg ez is be fog. Mi jött ki?
2012. febr. 13. 13:48
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
hát igen, ha eddig bejött akkor biztos most se téved.
2012. febr. 13. 14:20
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
a legkevésbé sem
2012. febr. 13. 14:22
 4/12 A kérdező kommentje:
Az, hogy terhes vagyok... :D Egyébként a "női megérzésem" is ezt súgja, de nem tudom, tesztelni még korai. Teljesen be vagyok pörögve. :D
2012. febr. 13. 16:53
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
gratulálok, viszont kamasz koromban gyakran raktuk ki a kártyát és hát igen többször is meghaltam, ahhoz képest jól vagyok....
2012. febr. 13. 16:59
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha esetleg van ingád, azzal is próbálkozhatsz. :)

Bármi is lesz a válasz, megosztod majd velünk is? Kíváncsi vagyok, hogy igazat mondtak-e a kártyák. :)

2012. febr. 14. 16:35
 7/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Magyar kártyából tudsz jósolni?Úgy tudom az leginkább általános jóslásra jó.

Egyébként több jós honlapján is olvastam hogy a kártyák, legyen az tarot, cigány, magyar, lenormand 99%-ban adnak pontos választ.

2012. febr. 15. 10:36
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem én jósoltam, de háromszor is kijött. Ingát is próbáltam, azzal is... :D Úgyhogy most már tényleg tűkön ülök. Majd megírom :)
2012. febr. 15. 16:48
 9/12 anonim ***** válasza:
Egy terhességi teszt többet mondana mint ez a humbug. És hacsak nem a szex után nyargaltál jósoltatni, akkor elkezdhetsz tesztelni...
2012. febr. 20. 18:15
 10/12 anonim válasza:
Kedves 16:59 es! A kaszás nem feltétlenül halalt jelent, olvass csak utána.
2012. febr. 20. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

A jóslás mennyire megbízható?

pl a kártyajóslás..mire alapozzák? hány %ig megbízható egy jóslat (profi jósnővel persze)?

Milyen ingát vegyek?

Mire kell odafigyelni?

Mennyire megbízható a gyűrűs jóslás a baba nemét illatően?

Pocak felett cérnán lógatni kell egy gyűrűt, ha körbe körbe kezd el lengeni akkor állítólag fiú, ha oldalirányban, akkor lány. Kinek mi a tapasztalata?

Mit jelent jóslás közben amikor a jós 5-től 1-ig visszafelé számol?

Például Nyilas Misi is ezzel a technikával (illetve a név és életkor alapján) mondja el más emberek tulajdonságait, gondolatait. Erről lehet valahol bővebben olvasni?

Franciakártyából hogy lehet eldöntendő kérdésre választ kapni? (lent, kevés)

Szeretnék jósolni de most csak igen vagy nem-es kérdésre szeretnék választ kani. NETÁN ha valaki tud más megoldást akkor kérem segítsen. A lényeg hogy igen nem-es jóslás én ne ilyen netes legyen. (pl: neten sorsolunk és ilyesmi.. ) Köszi

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!