A tarot jóslás mennyire megbízható?

válasza:

válasza:

válasza:Ha esetleg van ingád, azzal is próbálkozhatsz. :)
Bármi is lesz a válasz, megosztod majd velünk is? Kíváncsi vagyok, hogy igazat mondtak-e a kártyák. :)

válasza:Szia!
Magyar kártyából tudsz jósolni?Úgy tudom az leginkább általános jóslásra jó.
Egyébként több jós honlapján is olvastam hogy a kártyák, legyen az tarot, cigány, magyar, lenormand 99%-ban adnak pontos választ.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
pl a kártyajóslás..mire alapozzák? hány %ig megbízható egy jóslat (profi jósnővel persze)?
Mire kell odafigyelni?
Pocak felett cérnán lógatni kell egy gyűrűt, ha körbe körbe kezd el lengeni akkor állítólag fiú, ha oldalirányban, akkor lány. Kinek mi a tapasztalata?
Például Nyilas Misi is ezzel a technikával (illetve a név és életkor alapján) mondja el más emberek tulajdonságait, gondolatait. Erről lehet valahol bővebben olvasni?
Szeretnék jósolni de most csak igen vagy nem-es kérdésre szeretnék választ kani. NETÁN ha valaki tud más megoldást akkor kérem segítsen. A lényeg hogy igen nem-es jóslás én ne ilyen netes legyen. (pl: neten sorsolunk és ilyesmi.. ) Köszi
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!