Idén mikorra várható a világvége?
Figyelt kérdés
Eljön végre a Sátán az Apokalipszis négy lovasával?
Ha nem idén akkor mikor?
2016. jún. 19. 05:34
2/18 anonim válasza:
Szerintem decemberre várható most is, mint mindig.
4/18 anonim válasza:
Nem lesz világvége. Ha nem törölnék, megint kinevetném és gúnyolnám azokat, akik várják.
5/18 anonim válasza:
Ha elveszít a magyar csapat egy meccset a EB-n. A döntetlen miatt mekkorát tomboltak sokan most képzeld el mi lenne itt ha veszítene a csapat.
Ezért már csak a világvége elmaradásának szempontjából is hasznos lenne ha a következő meccset is megnyernék. Meg amúgyis hajrá Magyarország!
6/18 anonim válasza:
*vagy legalább döntetlen lenne.
7/18 anonim válasza:
Én nagyon régóta várom már a világvégét, nagy rajongója vagyok. Szerintem idén lesz. 2-es jól mondja decemberben lesz 26-án, vagyis: 2016.12.26-án eljön a végítélet.
8/18 anonim válasza:
Nostradamus szerint október 25., de szerinte június 16-án ki kellett volna törnie a harmadik világháborúnak.
Szerintem nem lesz ilyen, hogy világvége. Esetleg az lesz, hogy elég ember ébred fel és beköszönt egy pozitív változás, az aranykor. Belépünk a Fényövbe vagy ilyesmi.
9/18 anonim válasza:
Ha megérkezik, én kérek tőle aláírást. :D
10/18 anonim válasza:
már megvolt, csak lekéstél róla! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!