Kapott a gyereked értékes ajándékot születèsekor?
Ha igen, mit és kitől?
Kb mennyi értékben?

válasza:

válasza:12 milliót, lekötött betétben, 5 évente kell majd újrakötni, 18 éves koráig, vagy a tanulmányai befejezéséig hosszabbítják/hosszabbítjuk neki. a nagyszüleitől kapta.
Nemsokára lejár az első 5 év, eddig 1.4 millió kamat ment rá, majd a kamattal emelt összeget kötik le neki újra. Ha minden jól megy, 20 éves korára lesz ebből 20 millió készpénze, meg mi is kötöttünk neki babakötvényt havi 50 ezres befizetéssel, az is lesz olyan 19-20 millió, ez a kettő együtt már elég lesz önerőnek reméljük.

válasza:

válasza:Anyatejet. 2 éven keresztül, ami azért sok lemondással járt. De őt helyeztem az első helyre.
Szerintem ennél nincs értékesebb ajándék.
Kaphat az a gyerek 15 milliót is, ha közben tápszert eszik....

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Tavasszal fog szülni egy barátnőm, két lánya lesz. Gondoltam Dm utalványra, mert az mindig hasznos. De szeretnék valami kis személyesebb ajándékot is adni. Nincs semmi babázós tapasztalatom, vakon vagyok ebben. Valami kisebb dologra gondoltam, ami nem teljesen...
Nagyszülők, nagynénik/bácsik stb szűkebb családtól főleg. Ha igen, mit?
Arra gondoltam, hogy meglepem őket néhány hasznos dologgal, mint infrás hőmérő, párásító, ehhez szeretnék még tőletek pár tippet kérni.
A nővérem november 10.-re van kiírva, mi leszünk a kereszt szülök. Milyen ajándékot vegyek ami örök emlék is marad? Régebben divat volt a az ékszerek ilyesmik? Manapság mi a divat?
Ha igen, mit kaptatok, és kitől?
Azt olvastam, hogy jót tesz a "testvérkapcsolatnak", ha kap a nagyobbik egy ajándékot a picitől. Szóval amikor jönnek be majd a kórházba, akkor "adna" neki valamit a kistesó. Majdnem 2 éves lesz akkor a lányom. Csak valai apróságra gondoltam, mert van már elég játéka.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!