Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kapott a gyereked értékes...

Kapott a gyereked értékes ajándékot születèsekor?

Figyelt kérdés

Ha igen, mit és kitől?

Kb mennyi értékben?

júl. 4. 15:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
77%
az életét
júl. 4. 15:31
 2/13 A kérdező kommentje:
Huu de bölcs voltál 1es....
júl. 4. 15:33
 3/13 anonim ***** válasza:
85%
Én csak a Facebookon láttam még arannyal teleaggatott újszülöttet, ez számít?
júl. 4. 15:47
 4/13 anonim ***** válasza:
74%

12 milliót, lekötött betétben, 5 évente kell majd újrakötni, 18 éves koráig, vagy a tanulmányai befejezéséig hosszabbítják/hosszabbítjuk neki. a nagyszüleitől kapta.

Nemsokára lejár az első 5 év, eddig 1.4 millió kamat ment rá, majd a kamattal emelt összeget kötik le neki újra. Ha minden jól megy, 20 éves korára lesz ebből 20 millió készpénze, meg mi is kötöttünk neki babakötvényt havi 50 ezres befizetéssel, az is lesz olyan 19-20 millió, ez a kettő együtt már elég lesz önerőnek reméljük.

júl. 4. 16:08
 5/13 anonim ***** válasza:
38%
Cicit. Ingyen. Más nem kellett neki.
júl. 4. 17:21
 6/13 anonim ***** válasza:
72%
Az unokámnak vettünk babakocsit, kiságyat, babaulest, etetoszeket, járókát - nem tudom ez számít e. Illetve nyitottunk egy megtakarítási számlát, arra megy havonta pénz, ha 18 éves lesz megkapja.
júl. 4. 18:06
 7/13 anonim ***** válasza:
7%

Anyatejet. 2 éven keresztül, ami azért sok lemondással járt. De őt helyeztem az első helyre.

Szerintem ennél nincs értékesebb ajándék.

Kaphat az a gyerek 15 milliót is, ha közben tápszert eszik....

júl. 4. 19:51
 8/13 anonim ***** válasza:
33%
Már eleve büntetés erre a bolygóra leszületni manapság, pláne ha nem vagy gazdag.
júl. 5. 08:22
 9/13 anonim ***** válasza:
19%
Utolsóval értek egyet.
júl. 5. 13:25
 10/13 anonim ***** válasza:
56%
Anyósomék vettek babakocsit, anyámék meg kiságyat és kelengyét. Pénzt, aranyat, kötvényt nem kapott az újszülött.
júl. 5. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Milyen ajándékot ajánlanátok ikerlányok születése alkalmából?

Tavasszal fog szülni egy barátnőm, két lánya lesz. Gondoltam Dm utalványra, mert az mindig hasznos. De szeretnék valami kis személyesebb ajándékot is adni. Nincs semmi babázós tapasztalatom, vakon vagyok ebben. Valami kisebb dologra gondoltam, ami nem teljesen...

Születésekor kapott ajándékot a babád?

Nagyszülők, nagynénik/bácsik stb szűkebb családtól főleg. Ha igen, mit?

Milyen praktikus ajándékokat vásárolhatnék a barátomék babájának születése alkalmából?

Arra gondoltam, hogy meglepem őket néhány hasznos dologgal, mint infrás hőmérő, párásító, ehhez szeretnék még tőletek pár tippet kérni.

Milyen ajándékot vegyek a keresztfiam születésére?

A nővérem november 10.-re van kiírva, mi leszünk a kereszt szülök. Milyen ajándékot vegyek ami örök emlék is marad? Régebben divat volt a az ékszerek ilyesmik? Manapság mi a divat?

Milyen ajándékot javasoltok kistesó születésére?

Azt olvastam, hogy jót tesz a "testvérkapcsolatnak", ha kap a nagyobbik egy ajándékot a picitől. Szóval amikor jönnek be majd a kórházba, akkor "adna" neki valamit a kistesó. Majdnem 2 éves lesz akkor a lányom. Csak valai apróságra gondoltam, mert van már elég játéka.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!