Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Ellenőrzik a bölcsis jelentkez...

Ellenőrzik a bölcsis jelentkezésnél a munkáltatoi igazolást?

Figyelt kérdés
A határozott idejű munkaviszonyom megszűnt idén januárban, augusztus végéig vagyok passzív gyeden gyermekemmel. Szeptembertől lenne munkám, és ezen a helyen felajánlották, hogy adnak egy visszadátumozott igazolást, hogy ott dolgozom január óta, és visszavesznek szeptemberben. Ezeket ellenőrzi valaki? Lehet ebből baj? Vagy elég úgy kitolteni a bölcsis munkáltatói formanyomtatványt, hogy csak az van rajta szeptemberben felvesznek? Munkám lesz tehát, a férjem is dolgozik, nem mások elől akarom a helyet foglalni, csak fontos lenne tudnom, hogy mindenképpen felveszik-e a gyereket. A tájékoztatón azt mondták, az elmúlt 5 évben mindenkit felvettek (tehát a létszám nem lehet gond, csak az igazolason izgulok).

ápr. 21. 23:16
 1/8 anonim ***** válasza:
33%
Felveszik attól a gyereked nyugi. Kutya nem nézi ott dolgozik e a szülő amit lead munkáltatói igazolást.
ápr. 22. 00:01
 2/8 anonim ***** válasza:
29%
Sokszor apa ír anyának egy papírt, persze nem megy sehová dolgozni, kutyát nem érdekli, papír legyen
ápr. 22. 00:08
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkortól kell munkáltatói, hogy bölcsibe jár. Nem a beiratkozáshoz.
ápr. 22. 02:23
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nézik, mondjuk hatalmas a túljelentkezés.
ápr. 22. 06:05
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Itt Szegeden elég a szándéknyilatkozat is. A bölcsi első napjától 60 nap áll rendelkezésre, hogy leadjon munkáltatói igazolást. Igaz, azt jelezték, hogy előre veszik azokat, akik már a jelentkezéskor tudnak munkáltatóit leadni.
ápr. 22. 06:28
 6/8 anonim ***** válasza:
32%
Nekik papír kell. Nem fogják csekkolni ennyire a részleteket.
ápr. 22. 08:15
 7/8 anonim ***** válasza:
69%

Nálunk már a beiratkozáskor kellett a munkáltatói. Szeptemberben kezdtünk, akkor pedig egy friss.

Én vagyok a cégünk munkaügyese, októberben a bölcsi megejtett felénk (vagyis a cég felé, csak nem tudták én intézem) egy csekkolást, hogy mióta dolgozom itt, próbaidőn esetleg felmondás alatt vagyok-e.

ápr. 22. 08:33
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Utolsó, meg tudod írni, ez melyik városban történt?
ápr. 26. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!