30 év alatti anyák adókedvezménye mikortól jár?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy kicsit eltévedtem már az információ rengetegben… Kormányunk ugye bejelentette, hogy 2026. jan. 1-től minden 30 év alatti anya SZJA- mentes lesz. Akkor idén nem vehetem igénybe a 13. terhességi héttől a kedvezményemet csak jövő évtől? Leadhatom akár most a munkahelyemnek és SZJA mentessé válok 2025 júniusától is? (27 leszek)máj. 15. 09:32
2/3 anonim 

válasza:

Eddig is igenybe lehetett venni, mar 3-4 eve talan? En tavaly februarban toltottem a 12 hetet, akkor voltam 27 es haromnegyed eves.
3/3 anonim 

válasza:

Járt a kedvezmény már évekkel ezelőtt is, az a különbség, hogy a kedvezmény maximum értéke lett eltorolve, asszem, 54 körül volt egy hónapra. Most már bármennyi lehet, jövedelemtől függetlenül. Szóval megigenyelheted most, igen:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!