CSED igénylőlap?
Sziasztok! Valaki segítene abban, hogy a CSED igénylőlapban hol kell jelölnöm, ha családi adókedvezményt szeretnék belőle igényelni?
Köszönöm!
Azt nem az igénylőlapon jelölöd, hanem külön kitöltöd és mellékeled a családi kedvezmény igénylőlapot (amit a NAV honlapjáról tudsz letölteni). Mert azon írja alá a férjed is, és a férjed munkáltatója is.
Nem bemondásra érvényesítik.
Magzati kedvezményt nem kértétek? Akkor töltöttetek ki ilyen papírt.
De, már kértem magzati adókedvezményt, de a munkáltatóm azt mondta, hogy a CSED igénylőlapon is jelölnöm kell, hogy érvényesíteni akarom folytatólagosan.
A párom nem a férjem, így csak nekem kell kitöltenem, és elvileg valamelyik részen jelölnöm kell, hogy eddig kértem és továbbra is szeretném, csak nem tudom, hogy hol.
Újat kell kitöltenetek.
Egyrészt azért, mert már nem magzatit kérsz, hanem gyerek után érvényesítesz, másrészt ezt már a párod is érvényesítheti (gondolom ő a pici apja). Így ezt már neki is ki kell töltenie (és az ő munkáltatójának).
A csed igénylőlapon nincs erre vonatkozó kérdés.
Igen, most jelzett a munkáltatóm, hogy változott a csed igénylőlap, máshogyan kell kitölteni, és majd a baba születése után kell újra igényelni az adókedvezményt.
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!