Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Vibrátort találsz a lányodnál....

Vibrátort találsz a lányodnál. Mit teszel?

Figyelt kérdés

júl. 31. 11:52
1 2 3 4 5 6
 1/56 anonim ***** válasza:
92%
Örülök neki, hogy meg akarja ismerni a testét és örömet szerez magának.
júl. 31. 11:58
 2/56 anonim ***** válasza:
97%
Úgy teszek, mint aki nem vette észre.
júl. 31. 12:05
 3/56 anonim ***** válasza:
90%
Örülnék, hogy nem az enyémet használja.
júl. 31. 12:12
 4/56 anonim ***** válasza:
83%
Röhögök egyet magamban.
júl. 31. 12:19
 5/56 anonim ***** válasza:
29%

Ha még nem töltötte be a 14-et, vagyis általános iskola felsős, akkor nem örülnék neki.

Ha 14 felett de 18 alatt van, azt tenném amit a 4-es, röhögnék egyet magamban.

júl. 31. 12:28
 6/56 anonim ***** válasza:
91%

5-ös: 14 éves korban már javában masztiznak.

Kérdező, örülj neki, hogy nem terhességi tesztet találtál.

júl. 31. 12:34
 7/56 anonim ***** válasza:
28%
Nem esne jól, az biztos
júl. 31. 12:40
 8/56 anonim ***** válasza:
93%
Egy bizonyos életkorban már normális ha vannak ilyen igényei, én ebből a szempontból örülnék hogy egészséges és inkább ez mint ha fiúval csinálná főleg 13-15 évesen.
júl. 31. 12:48
 9/56 anonim ***** válasza:
87%
Semmi közöm hozzá
júl. 31. 12:49
 10/56 anonim ***** válasza:
85%

7

"Nem esne jól, az biztos"

Az a lényeg, hogy a lányodnak jól essen :)

júl. 31. 12:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Problémamentes terhesség esetén mi a véleményetek a csikló vibrátor használatáról?

Pontosan úgy, ahogyan korábban is az ovulációm körüli időszakban iszonyatosan kívánom a szexet. Én csak csiklói úton tudok elmenni, de úgy nagyon. Van vibrátorom, a legenyhébb fokozaton tolom, de hatalmasakat élvezek vele, az egész testem összerándul, konkrétan...

Terhesség alatt lehet használni vibrátort?

Arra gondoltam esetleg a rezgés méhösszehúzódásokat okozhat vagy hasonlót? Vagy csak csikló vibrátort ajánlatos használni?

Megtaláltam a lányom vibrátorát, kissé tanácstalan vagyok, kell erről beszélni vele?

Mielőtt letámadnak egyesek, nem kutakodtam. Lecseréltem az ágyneműjét és benne volt a párnájában ez az egyszerű rúd alakú. Szóljak neki érte? 13 éves. Minden esetre visszatettem a tiszta huzatba. Ha lenne valakinek értelmes tanácsa, megköszönném. Ma suli után a...

Mit szólnál, ha véletlenül megtalálnád a 16 éves lányod vibrátorát?

Pár napig nem volt otthon, megkért, hogy nézd meg, hogy a szekrényében van-e valami cucca és otthon hagyta, vagy elvitte és nem találta. Te megnézed a szekrényétt és közben találsz egy vibrátort. Semmi feldugós izé, ez csak rezeg. Beszélnél vele erről? Érdekelne, hogy hogyan került hozzá?

24 hetes várandós vagyok. Ma maszturbáltam egyet, vibrátor segítségével, de nem durván. Azóta nem érzem, hogy mozogna a baba. Lehet baja?

Mikor orgazmus közelben voltam, befeszült a hasam közepe, gondolom a méhem, ahol a baba volt éppen akkor. Rögtön abbahagytam a masztizást, szép fokozatosan el is lazult a keményedés 1-2 percen belül. Azután kb 10-15 percig intenzíven éreztem, hogy rugdos, forgolódik...

Mit szólnál ha a lányod egy vibrátort kéne szülinapjára?

Ma mikor vásároltam volt előttem egy 40 es nő a tizenéves lányával.A nő ott faggatta a lányát mit kér szülinapjára a lánya.Erre a kiscsaj tök hangosan megszólal; egy vibrátornak örülnék legjobban mivel nekem is vannak testi szükségleteim.Erre a nő nagyon csúnyán nézett...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!