Vibrátort találsz a lányodnál. Mit teszel?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Ha még nem töltötte be a 14-et, vagyis általános iskola felsős, akkor nem örülnék neki.
Ha 14 felett de 18 alatt van, azt tenném amit a 4-es, röhögnék egyet magamban.

válasza:5-ös: 14 éves korban már javában masztiznak.
Kérdező, örülj neki, hogy nem terhességi tesztet találtál.

válasza:

válasza:7
"Nem esne jól, az biztos"
Az a lényeg, hogy a lányodnak jól essen :)
Kapcsolódó kérdések:
Pontosan úgy, ahogyan korábban is az ovulációm körüli időszakban iszonyatosan kívánom a szexet. Én csak csiklói úton tudok elmenni, de úgy nagyon. Van vibrátorom, a legenyhébb fokozaton tolom, de hatalmasakat élvezek vele, az egész testem összerándul, konkrétan...
Arra gondoltam esetleg a rezgés méhösszehúzódásokat okozhat vagy hasonlót? Vagy csak csikló vibrátort ajánlatos használni?
Mielőtt letámadnak egyesek, nem kutakodtam. Lecseréltem az ágyneműjét és benne volt a párnájában ez az egyszerű rúd alakú. Szóljak neki érte? 13 éves. Minden esetre visszatettem a tiszta huzatba. Ha lenne valakinek értelmes tanácsa, megköszönném. Ma suli után a...
Pár napig nem volt otthon, megkért, hogy nézd meg, hogy a szekrényében van-e valami cucca és otthon hagyta, vagy elvitte és nem találta. Te megnézed a szekrényétt és közben találsz egy vibrátort. Semmi feldugós izé, ez csak rezeg. Beszélnél vele erről? Érdekelne, hogy hogyan került hozzá?
Mikor orgazmus közelben voltam, befeszült a hasam közepe, gondolom a méhem, ahol a baba volt éppen akkor. Rögtön abbahagytam a masztizást, szép fokozatosan el is lazult a keményedés 1-2 percen belül. Azután kb 10-15 percig intenzíven éreztem, hogy rugdos, forgolódik...
Ma mikor vásároltam volt előttem egy 40 es nő a tizenéves lányával.A nő ott faggatta a lányát mit kér szülinapjára a lánya.Erre a kiscsaj tök hangosan megszólal; egy vibrátornak örülnék legjobban mivel nekem is vannak testi szükségleteim.Erre a nő nagyon csúnyán nézett...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!