Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért vagyok ilyen?

Miért vagyok ilyen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

12 éves lány vagyok.Mostanában nagyon szemtelen vagyok anyukámmal és apukkámmal.Nagyon szeretem őket de mindig nagyon idegesítenek :(.Nagyon szeretem őket és nem akarok ilyen lenni de nem tudok mit tenni.A barátnőiimmel is egyre hisztisebb vagyok.Valamikor csak úgy elsírom magam :(.A mamávalis mindig jóban voltunk de most nagyon... Nem is tudom,Nem kiabál velem,látszik hogy szeret,süt sütit is,de olyan...izé.Nem tudom :(.Hazamegyek és bevonulok a szobámba. Nem is jövök ki onnan.És annyira lusta vagyok :(.Mindig az utolsó pillanatban csinálom a házim és a jegyeim is romlottak :(.És a szobámba is állandó rendetlenség van.Egyedül az Áronnal (osztálytárs) és a nagynénjémmel vagyok kedves.És egyre többet foglalkozol a külsömmelés régen nem így volt.Miért van ez?Mit tegyek hogy ne legyek hisztisebb?Bocsi ha kicsit zavaros :).

2014. máj. 8. 16:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Kamaszodsz:)
2014. máj. 8. 16:36
 2/6 A kérdező kommentje:
Rendben!Köszönöm a válaszod :)
2014. máj. 8. 17:08
 3/6 B25 ***** válasza:
Ez teljesen normális kamasz viselkedés. Csak annyit tudsz tenni hogy megpróbálod magad visszafogni. Hidd el mindenki átéli ezt a ,,a szüleim annyira idegesítőek, mindig csak a rosszat akarják nekem, semmi se jó nekik amit csinálok,,. De az már jó hogy bevallottad magadnak hogy nem jogosak a hisztieid. Ha mégis veszekednél velük akkor utána próbálj meg kedveskedni valamivel, kiengesztelni őket hogy tudják szereted őket csak rossz paszban vagy. Kereshetnél valami hobbit, mondjuk sport vagy zene. Ezek mind nagyon jók arra hogy lefoglaljanak és kiadd magadból akár a rosszkedvet vagy a sztreszt. Remélem érthető voltam :) Sok sikert!
2014. máj. 8. 21:24
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2014. máj. 8. 21:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Ne köszönd, kicsit kapj az agyadhoz és számolj el háromig, mielőtt kinyitod a szád. Tudom, hogy nehéz, de nem mindig kifogás az, hogy kamaszodsz.
2014. máj. 9. 13:26
 6/6 A kérdező kommentje:
Tudom :) De válaszolhattál volna kedvesebben is! :/ Tudom hogy nem kifogás!
2014. máj. 9. 15:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!