Fantomalt tápszer adagolása?
5 éves gyerek, 11 kg.
Csecsemőkorban is kapta, viszont a dobozon nem találom az adagolást.

válasza:

válasza:Hány centi?
Erre még mindig van támogatás?
A Nutrinidrink Multi Fibre-ről levették, pedig ezerszer jobb.
110 centi. Sajnos már nincs rá támogatás, októbertől megszűnt.
5 éve még dobozdíjas volt, szakorvosi javaslattal.
Nutrica nutridrink-et nem issza meg.

válasza:

válasza:Igen, most nézem. Amit én írtam az tényleg nem gyereknek való. Anno édesapámnak írtak olyat. Eddig nem is tudtam, hogy külön van gyerekeknek is. Tényleg nagyon húzós az ára. Nálunk csak sima vizet iszik, hogy esélyem sincs belediktálni a folyadékos tápszert.
Köszönöm szépen a tájékoztatást.

válasza:További kérdések:
Az enyém ebben a neveléis évben csak 5 napot volt, gondolom ez kevesebb az átlagnál. Egyke gyerek. Írjátok meg hogy a tietek mennyit beteg és mennyit hiányzik.
Mit kapott erre a gyermek?
4ből 3 nagyszülővel tartjuk a kapcsolatot, ebből 2 teljesen megbízhatatlan, 1 pedig azt mondja, hogy pár órára oké, de pl éjszakára “nem meri” vállalni a gyerekeket egy napra sem, mert mi van ha vele történik valami.. Szomorú vagyok, olyan jó lenne elmenni esetleg egy...
Balesetek sokszor történnek de történt e már olyan, hogy nagy baleset volt vagy apróbb baleset de súlyos következménye lett. Mennyire gyakoriak ezek és hogy lehetne kivédeni? Szeretnék történeteket hallani, hogy mikre lehetne esetlegesen felkészülni. Kisbaba, kisgyerek...
Gyermekem 3 hónap múlva 7 éves, idén kezdi az iskolát. Az óvódában nem megfelelően mérték fel a logopédiai problémát, és így a szakember szerint 2 éves lemaradásban van. Nyelvlökéses nyelés a fő gond, illetve ebből adódó hangok képzése. Iskolában el lehet kezdeni a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!