Száraz, irritáló köhögésre a robitussin szirup bevált nálatok?

válasza:éjszakára ne adj neki köptetőt,mert akkor nem fog aludni.én legkésőbb ötkor adok neki.(gyógyszerész mondta).
és a rózsaszín rinathiolt vettem most a két éves fiamnak,nekünk ez bevált.nekünk ilyenkor az esti rituálé:hát bekenése baby loof balzsammal,sterimár az orrba,orrszívás,orcsepp,hideg párásítás.így tud aludni éjjel.illetve méz,és utána fél óráig nincs evés ivás

válasza:

válasza:azt megkérdezhetem hogy aki párásít, hogyan??? Mert nekem hidegpárásítóm van. Azjó a száraz köhögésre?? (köszönöm előre is)
Egyébként nekünk úgy-ahogy a Stodal szirup vált be és ami kefejezetten száraz köhögésre van, az izlandi zuzmó. Az nagyon jó volt! Még nekünk, felnőtteknek is! Jobbulást!
Köszi. Igen, hidegpárásító kellene mindenképp, mert a radiátorra tett vizes edényekkel az a baj úgy tudom, hogy az arra hajlamosaknál elősegíti az asztma kialakulását.
Ezt az izlandi zuzmót hol lehet beszerezni és milyen formában?
Ja egyébként már felszakadt neki most reggelre, így reggel már köptetőt adtam neki (paxirasolt, ez a férjemnek pl. nagyon használ), majd este adok neki köhögéscsillapítót, hogy éjjel ne kínozza. Mondtam a férjemnek, hogy a délutáni alvása után adja csak oda neki a másik adag köptetőt, hogy most tudjon aludni valamicskét.

válasza:

válasza:

válasza:Száraz köhögésre nálunk csak a SINECOD vált be, semmi egyéb itt felsorolt termék.
De ez receptköteles! Viszont tényleg jó!
Kapcsolódó kérdések:
21 hósomnak hétfőtöl adom,lándzsás utifűvet meg szombattól.Szombaton kezdődött a köhögése,akkor hurutosabb volt,most is az egy kicsit,de mostmár olyan kényszerköhögésnek tűnik.
Mukopontot adunk 20 hosunknak, már 6 napja de nem nagyon használ.
Ha a gyerek szárazan köhög a köptető akkor kell? NEm tudom megállapítani, hogy szárazan köhög e a gyerek, melyik köhögéscsillapítót ajánlanátok?
Kérlek segítsen már valaki nem hiszem el ,a 3 éves kisfiam folyamatosan köhög, száraz köhögés! Amiket már használtunk, Erigon ez eddig bevált, Lándzsás utifű szirup, mentolos kenőcs a mellkasra,Sinecod szirup, Acc 100, Már nem tudom mit csináljak .és a doktorő nem...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!