Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mondanátok óvónéniknek és...

Mondanátok óvónéniknek és dadusnak karácsonyra ajándék ötleteket?

Figyelt kérdés

Mini-kis csoportról van szó,új óvónők,és a dadus is új..

Nem szedtünk csoportpénzt eddíg..

Nem túl drága dologra gondoltam:-)

Köszi

2011. nov. 19. 22:08
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én mézeskalácsot szoktam sütni és abból kaptak a óvónénik és a dadusok. Tavaly gipszből öntöttem karácsonyi mintás hűtőmágnest, amit a gyerekeim kifestettek, és azt ők adták oda. Ennyi. Nem szoktunk nagy valamit adni, inkább csak egy kis figyelmességet.
2011. nov. 20. 05:53
 2/5 anonim ***** válasza:

Nálunk új bölcsis csoport.

Csoportpénz itt sincs, mindenki ad amit gondol.

Én inkább valami használhatóra gondoltam, stílusosan Baba kozmetikai cikkek (foly. szappan tusfürdő, testápoló). A legolcsóbb kozmetikumok egyike, de mégis jó minőségű, a nem agyonfizetett gondozók gondolom örülnek neki.

2011. nov. 20. 07:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Mi karácsonyfa díszeket, esetleg egy-egy cserép mikulás-virágot adunk nekik. Nem túl drága, és biztosan örülnek majd neki.
2011. nov. 20. 14:58
 4/5 A kérdező kommentje:

Cukrász vagyok..

Jó ötletnek tartjátok ha esetleg egy kis rúd 1/4ed kilós bejglit vagy 1-1 A5ös nagyságú zserbót becsomagolok celofánba és azt ad a kisfiam?

Köszönöm az eddígi ötleteket!!

A hűtőmágnes nagyon jó..lehet méterre mágnest venni...valami olyat csinálok de ezt már a nagyszülőknek amiben a 2 kisunoka képe van:-))

Köszi

2011. nov. 20. 15:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem jó ötlet a süti! Én biztosan örülnék neki, ha ilyesmit kapnék:)
2011. nov. 21. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Karácsonyi ajándék kérdés?

Tapasztalt anyukák! 2,5 éves kislányotok mivel játszik mostanában? Milyen játékunk nincs, és jó ötlet lenne karácsonyra?

Mit vesztek 2,5 éves kisfiúnak Karácsonyra?

Ajándék ötletek kellenének.

Szerintetek ez az ajándék jó karácsonyra?

4 éves kislánynak lenne, szeret hintázni és nem akarom a 100-ik babáját megvenni...csak nem tudom örülne-e neki, mert végül is nem egy olyan játék, amit a tv-ben reklámoznak stb...

3,5 éves lánynak és 1 éves öccsének közös ajándék karácsonyra? Jó ötlet?

Az 1 évesnek nem tudok mit kitalálni, mert a korának megfelelő játékokból van egy csomó, újat már nem akarok. Meg akármit kapna úgyis a nagylány is játszik vele és így fordítva is. A nagylánynak is csak olyat vennék ami pl nem tartalmaz apró részeket, nehogy a kicsi...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!