Ribomunyl-ról vélemény?
Figyelt kérdés
Használt valaki a kisgyermekénél? 3 éves lánykám nem akar kikeveredni a náthából! Orvos ilyet írt fel, kúra szerűen kezdem neki adni! Használt valaki ilyet? Véleményeket nagyon szívesen várnék!2014. febr. 4. 15:41
1/4 anonim 

válasza:

Nekem a fiam 3 évesen kezdte az ovit, és gyakorlatilag az első két óvodai évből ott töltött nagy jóindulattal 3 hónapot (persze nem egyhuzamban). Kipróbáltuk a Ribomunyl-t is, nem használt. Végül két év szenvedés után tavaly októberben kivették az orr- és garatmanduláját. Na, azóta nem volt még beteg.
A kislányom is elég sokszor náthás, és sokszor gyullad be a füle. Nála is tettem egy próbát, de nála sem használt.
2/4 anonim 

válasza:

en tudoorvossal konzultaltam errol az orvossagrol, szakmam miatt szuksegem volt ra, es nagyon dicserte, nagyon sok betegén segitett mar, foleg azoknak irta akik antibiotikumot antibiotikum utan szedtek.
3/4 anonim 

válasza:

Nekünk semmit nem ért! Az elmúlt öt hónapból összesen össze-vissza hat hetet oviztunk. 5,5 éves kislányom van és gyakorlatilag már az összes immunerősítőt kipróbáltunk. Egyik sem segített, de ő asztmás-allergiás. Most megyünk kórházba kivizsgálásra. Ezen kívül Flavont és ezer féle természetes alapanyagú cuccot adtam már neki, és semmi. Szóval ettől se vár túl sokat, de azért próbáld ki, hátha nektek ez lesz a csodaszer :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, azért ezt a kúrát végig viszem, bár látom, itt nem igen vált be nálatok! Ma vette be az utolsó adagot az első három hétből, 2 hét kihagyás után jön a következő, és majd meglátjuk!
2014. febr. 10. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!