Ha lisztérzékenység gyanúja miatt megyünk vérvételre, a többi is kiderülne abból az eredményből?
szerdán viszem a 4 éves fiamat vérvételre,mert lehet hogy lisztérzékeny,de lehet tejcukor,vagy tejallergiás..stb.
Azt lenne a kérdésem,hogy abból a vérvizsgálatból mindet meg lehet állapitani amit fentebb felsoroltam hogy az e,vagy csak a lisztérzékenységet?Vagy mindegyikhez különböző vérvizsgálat kell?
Mert igazából nem tudom hogy nála melyik állhat fenn(remélem egyik se),de valami nincs rendbe,az tuti.
Már irtam ki pár napja kérdést,ahol a tüneteket leirtam,azért nem irom most le megint,mert most csak arra lennék kiváncsi,hogy mindegyiket kimutatja e a vérvizsgálatból,vagy csak konkrétan a lisztérzékenységet?
köszönöm!
Akkor vérvizsgálatból csak a lisztérzékenység derithető ki?
A tejcukornál milyen vizsgálat van?
Biztam benne hogy mindet meg lehet majd állapitani belőle,mert 3 hónapot vártunk erre az időpontra...
Igy akkor még 3-at kell a többire,ha azt is meg szeretném tudni az e a fiam....
köszi.Akkor végülis a tejallergia is kimutatható vérből azt irta.
Azt nem tudom,hogy a tejcukor,tejfehérje,tejallergia,ezek közt mi a különbség,vagy ugyanazok?
ja igen,nem figyeltem!
Megpróbálom elintézni szerdán,hogy ez irányba is csináljanak már neki egy vérvizsgálatot,hátha nem kéne megint hónapokat várni rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!