Ilyen jó időben adtatok sapkát a gyermekre?
Nálunk ma 24 fok volt,igaz fújt a szél,de nem volt hideg.
16 hósomra nem adtam sapkát.Barátnőm szerint kellett volna rá.Ti adtatok ma rájuk sapkát?
Én a nap ellen szoktam adni ilyen nagyon vékonyat, ha lehet, akkor azt a nyakba lógós fajtát, pedig már 2 és fél éves a kisfiam.
Ha nem süt a nap, de nincs hideg, akkor nem adok, de általában valamiért igen (ha hűvösebb van vagy fúj a szél azért, ha süt a nap, akko meg azért).
Igen,mi is ugy indultunk neki,hogy kis kendővel a fején,de nem viseli el sokáig,és leszedte,én pedig nem adtam vissza rá.
Lehet ettől baja?Beteg lesz? :(
Mivel mi az idő 99%-ban napon voltunk és a szél is fújt, adtam rá, de már régóta a nyári kalapját hordja ami vékony és lyukacsos anyagú.
Ez egész nyáron rajta lesz a nap miatt napközben.
Nem adok egyikre sem (4 és 2 évesek), egész nap kint vagyunk mostanában. Meg sem tűrnék a fejükön.
Ha viszont fáznak, akkor kérik a sapkát, pulcsit/mellényt maguktól.
9. vagyok. Érdekelne, ki szerint és miért nem hasznos a válaszom, és a másik anyukáé, aki szintén nem ad sapkát. A hozzászólás hasznossága szerintem nem azon múlik, hogy egyezik-e valaki véleményével, hanem hogy a kérdésre érdemi választ ad-e.
A kérdés az volt, adok-e. Azt írtam, nem. Szerintem a kérdés szempontjából 100%-ban hasznos a válaszom, az más kérdés, hogy van aki máshogy csinálja.
szánalmas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!