Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ilyen jó időben adtatok...

Ilyen jó időben adtatok sapkát a gyermekre?

Figyelt kérdés

Nálunk ma 24 fok volt,igaz fújt a szél,de nem volt hideg.

16 hósomra nem adtam sapkát.Barátnőm szerint kellett volna rá.Ti adtatok ma rájuk sapkát?

2014. máj. 10. 19:54
 1/10 anonim ***** válasza:
80%
Igen. Vékonyat, de olyat, ami védi a fülét is.
2014. máj. 10. 19:59
 2/10 anonim ***** válasza:
85%
Én nem adtam, 25 fok volt.
2014. máj. 10. 20:00
 3/10 anonim ***** válasza:
66%
Igen, vékony nyári sapkát, aminek fülvédő része is van. Ezt nyáron is rá szoktam adni, tényleg vékony anyag, de körben napellenző része is van, így a napsütéstől is védi, főleg a mostani erős UV sugárzásban.
2014. máj. 10. 20:01
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Én a nap ellen szoktam adni ilyen nagyon vékonyat, ha lehet, akkor azt a nyakba lógós fajtát, pedig már 2 és fél éves a kisfiam.

Ha nem süt a nap, de nincs hideg, akkor nem adok, de általában valamiért igen (ha hűvösebb van vagy fúj a szél azért, ha süt a nap, akko meg azért).

2014. máj. 10. 20:01
 5/10 A kérdező kommentje:

Igen,mi is ugy indultunk neki,hogy kis kendővel a fején,de nem viseli el sokáig,és leszedte,én pedig nem adtam vissza rá.

Lehet ettől baja?Beteg lesz? :(

2014. máj. 10. 20:10
 6/10 anonim ***** válasza:
9%
nem adtam. a szemébe lógó haja miatt mindig van a fején egy hajpánt,az kb. 1 percig takarja is a fülét... amúgy lerángatja hamar a fején lévő cuccokat,így nem erőlködöm.
2014. máj. 10. 21:06
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem adok rá. Csak ha a napon van sokat, akkor egy kis vékonyat.
2014. máj. 10. 21:12
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Mivel mi az idő 99%-ban napon voltunk és a szél is fújt, adtam rá, de már régóta a nyári kalapját hordja ami vékony és lyukacsos anyagú.

Ez egész nyáron rajta lesz a nap miatt napközben.

2014. máj. 10. 21:29
 9/10 anonim ***** válasza:
34%

Nem adok egyikre sem (4 és 2 évesek), egész nap kint vagyunk mostanában. Meg sem tűrnék a fejükön.

Ha viszont fáznak, akkor kérik a sapkát, pulcsit/mellényt maguktól.

2014. máj. 10. 22:31
 10/10 anonim ***** válasza:

9. vagyok. Érdekelne, ki szerint és miért nem hasznos a válaszom, és a másik anyukáé, aki szintén nem ad sapkát. A hozzászólás hasznossága szerintem nem azon múlik, hogy egyezik-e valaki véleményével, hanem hogy a kérdésre érdemi választ ad-e.

A kérdés az volt, adok-e. Azt írtam, nem. Szerintem a kérdés szempontjából 100%-ban hasznos a válaszom, az más kérdés, hogy van aki máshogy csinálja.

szánalmas...

2014. máj. 11. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!