Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gyakori hisztirohammal mit...

Gyakori hisztirohammal mit tennétek? Már az elviselhetetlenségig fajult.

Figyelt kérdés

Fiam most lesz 2,5 éves és borzasztóan hisztis lett pár hete... teljesen random módon és legtöbbször marhaságok miatt. (pl nem ő csukhatja az ajtót, nem válaszolok rögtön egy kérdésre az utcán, vagy ráfolyik a nyál a nadrágjára és zavarja, hogy foltos stb..) Vagy kacsaláb veszi fel a cipőjét és ordít, hogy nem jó, segíteni nem enged...

Nagyon durván begorombul és az a baj, hogy mérgében, ahogy elvágja magát, beveri a fejét a földbe, ami miatt még jobba ordít... és kialakul az ördögi kör. Puszit kér rá, majd hisztitzik tovább, csapkodja az arcát, majd megint jönne pusziért.. És ezt naponta eljátssza többször. Terhes vagyok, ráadásul veszélyeztetett, nem emelhetek, nyugodtnak kellene lennem, de nem megy, mert teljesen kiborít. Soha nem engedek neki, ha magára hagyom, akkor jön utánam és egyedül is félő hagyni, mert féltem a fejét a beveréstől. Meddig fog fog ez még tartani? Egyáltalán normális ilyen mértékben? Szerető család vagyunk, de a párom is kezd teljesen kilenni már ezektől a kiszámíthatatlan dührohamaitól...

2014. máj. 10. 21:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Es amikor puszit ker, akkor adsz is puszit? Ha igen, akkor errol szokj le. Ha hisztizik, hagyjad, ha foldhoz vagja magat, es beveri a fejet, lehet neki mondani, hogy na latod, ha igy csinalsz, akkor az fajni fog. Minel tobbet foglalkozol vele, annal jobban hisztizik.
2014. máj. 10. 21:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Előzőnek igaza van. Ne erősítsd meg pozitívan (puszival) ezt a viselkedésformát. A legjobb amit tehetsz: hagyod, míg lenyugszik.
2014. máj. 10. 22:06
 3/5 anonim ***** válasza:
53%
Azért szerintem azt is számításba kellene venned, hogy talán a kistesó jövőbeni érkezése zavarta meg ennyire. Tehát normális esetben én is azt mondanám, hogy kezeld úgy, ahogyan az előttem szólók leírták. Viszont a Te terhességed árnyaltabbá teszi ezt a kérdést. Talán még egy ideig szemlélődnék, aztán, ha nagyon nem változik, megemlíteném a védőnőnek vagy a dokinak. Talán extra figyelmet igényel.
2014. máj. 10. 22:35
 4/5 anonim ***** válasza:

Olvastam valahol,hogy a hisztire elő kell venni egy könyvet és elkezdeni neki olvasni,tehát figyelmen kívül kell hagyni a hisztit. Néhány nap és már ő fogja kérni,mikor jön a hiszti,hogy könyvet elő!

Nálunk úgy néz ki,hogy bejött és végül azt se tudja,hogy miért hisztizett... :)

Egy misét megér! :)

2014. máj. 11. 00:49
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a javaslatokat, meg fogom próbálni! Sajnos adtam puszit a hiszti közben is, ma már ez úgy módosult, hogy azt mondtam, addig nem adok, amíg hisztizik. Ha abbahagyta, akkor igen. Sokkal hamarabb abbahagyta...
2014. máj. 11. 15:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!