Mivel játszanak a 3 évesek?
Már nincs ötletem, hogy mit vegyek neki. Nem sokára születésnapja lesz. Minden rokon/ismerős jön a kérdéssel, hogy mit vegyenek neki.
Mindennel játszik, igazi gyerek. Mindenben megtalálja a mókát, a játékot.
Adnátok ötleteket?
Köszi!
Fiú? Lány?
Lányom 3 évesen odavolt a babakocsikért, a babákért, a babaholmi-kiegészítőkért, a mesekönyvekért, a lufikért, a plüssökért. De képes volt órákon át nagyobb szemű gyöngyöket fűzögetni.
Unokaöcsém pedig a kisautókat szerette minden mennyiségben, na meg a Legokat.
Mindkettőjüknek nagyon bejött a habgyurma. Ilyesmi:
Az én fiam is 3 éves. Ő imád legozni (ha odaadja neki a nővére), illetve duplozni (ha nem kapja meg a legot) :). Nagyon szeret kirakózni, dinókkal szerepjátékozni, és vééégre színezni. A színezőkkel viszonylag hamar végez, kb 3 perc alatt kész van egy alkotás, így ebből nem baj, ha sok van. Szereti a könyveket lapozni, meséket hallgatni, főleg, ha állatokról szólnak. Kint is nagyon szeret játszani (homokozni, krétával rajzolni, biciklizni...)
Ja, meg szereti a (rövid) társasokat, egyik aranyos pl, ami otthon van, a Pigolino.
Az én lányom most traktorozik.
De imádja a babákat, a plüssöket, a gyurmát, van "duploja" is azzal is játszik, babakonyhája azt is szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!