Örökbefogadott gyermeked testvére megkeresése?

válasza:

válasza:

válasza:Ha a másik gyerek anyja lennék, és megtudnám, hogy a tudtom és hozzájárulásom nélkül megkerestétek őt, nem maradna hajad, pedig egy rohadt békés ember vagyok, még véletlenül sem bántottam soha, senkit.
Úgyhogy a minimum, hogy a szülőt megkeresed és vele megbeszéled.

válasza:5
A másik gyerek nagykoru, tehát anyunak semmi köze hozzá. Magánvéleményem, hogy anyu igencsak hm mondjuk úgy nem szimpatikus teremtes, ha nem volt benne anyni, hogy elmondja a gyerekének, hogy van egy testvére. Nem, nem kell a szülőt megkeresni. A gyereket sem, legalábbis nem a kerdezonek és nem Facebook-on meg hasonlókon. Majd az örökbefogadott gyerek, ha uyg gondolja, akkor megkeresi a testvérét-a hivatalos módon. A kérdezőnek mindenképpen ezt kellene erőltetnie, ha a gyereke valaha is azzal jönne, hogy meg akarja keresni a bátyját. Eleve beteges dolognak tartom, ha Facebook-ön lelkeskelődik utána.

válasza:anyu igencsak hm mondjuk úgy nem szimpatikus teremtes, ha nem volt benne anyni, hogy elmondja a gyerekének, hogy van egy testvére
Nekem meg te nem vagy szimpatikus, na bumm.

válasza:"Nekem meg te nem vagy szimpatikus, na bumm."
Az érzés kölcsönös.
Drága 5-ös: ha hivatalos úton keressük majd meg, akkor se fogja a gyámügy az anyát megkérdezni, mint ahogy írták nagykorú, így az anyjának semmi köze hozzá. De én kb másfél évente küldök képet a szülőanyukának, akkor szoktunk 2-3 mondatot is beszélni és én minden alkalommal elmondom neki, hogy mondja vhogy el a fiának hogy van egy tesója mert nem szeretném ha a fiamtól tudná meg ha sor kerülne rá. Szóval, én szóltam neki ;)
Természetesen eszemben sincs erőltetni, nem is fogom, majd a fiam eldönti mit szeretne.
Leskelődik utána a fene. 2 évente ránézek, hogy él-e még (mármint az oldal) vagy letörölte magát.

válasza:"Leskelődik utána a fene. 2 évente ránézek, hogy él-e még (mármint az oldal) vagy letörölte magát."
De minek? Ez is leskelődés és totál felesleges
Kapcsolódó kérdések:
'90-es években születtem, 9 hónappal a születésem után lett kiadva a születési anyakönyvi kivonatom, amin a "mostani" nevem szerepel. Már felnőttként találtam egy kórházi zárójelentést az én adataimmal, viszont más a nevem és a 2 szülő neve is. Az áll benne hogy 2...
Mi párommal béranya programot szeretnénk külföldön, de eléggé drága..itthon esélytelen, de gondolkoztunk az örökbefogadáson szintén külföldről. Más melegpároknak van ilyen vágya?
A 2 év alatti gyerekekkel van a legnagyobb szívás és bizonytalanság: nem tudsz dolgozni, 0-24 órás felügyelet, a válások többsége is babakorban történik, a gyerek vérmérsékletéről semmit nem tudsz, ráadáaul éveket kell várni.
Például, ha valaki szeretne örökbefogadni egy idősebb korú, 6-7 éves gyermeket, aki korán kényszerül önálló tevékenységet folytatni, és részben gondoskodik a kistestvérről. Viszont örökbefogadóként tegyük fel (nyilván), jobb életet szeretnénk adni neki, és nem...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!